• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0
Morgengaver

Morgengave - Gaveideer til den perfekte morgengave til ham og hende

Hvad skal du give din ægtefælle som morgengave? Det er et spørgsmål, som mange står med lige før deres bryllup. For hvad er bedre end at give en personlig gave, der kan blive husket i lang tid fremadrettet? I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste gaveideer til morgengaven. Uanset om du vil finde en gave til hende eller ham, så kan du helt sikkert finde inspiration her!

Hvad er en morgengave?

Morgengaver er en særlig type gave, som mange giver til deres ægtefælle. Det er en gave, som typisk gives på den første morgen efter brylluppet, og det kan være alt fra en lille ting til en stor gave. Der findes mange forskellige slags morgengaver, og det kan være svært at finde den helt rigtige gave, hvis du ikke ved præcis, hvad din kommende ægtefælle gerne vil have.

Når du skal finde den perfekte morgengave, er det altid svært at vide, hvad man skal give. Gaver kan være så forskellige og personlige, at det kan være svært at finde ud af, hvad modtageren vil synes om. Men hvis du står og mangler en idé til en morgengave, så er du kommet til det helt rigtige sted! For her på siden har vi samlet et hav af forskellige gaveideer, som du kan give din nye mand eller kone på jeres første morgen efter brylluppet.

Personlige morgengaver til ham og hende

En af de bedste måder at finde en morgengave til din ægtefælle på, er ved at finde en gave, der er personlig. Det kan for eksempel være et smykke med jeres initialer indgraveret, en sød Kay Bojesen træfigur, der kan stå i jeres hjem, eller noget mere praktisk som et skærebræt med en personlig gravering.

Personlige gaver viser, at du har tænkt på ham eller hende. Det er ikke nødvendigvis den dyreste gave, men det er ofte den gave, der bliver husket og elsket i længst tid. En personlig gave er altid en god idé, fordi det viser, at du har gjort noget ud af at finde en gave, der passer til ham eller hende.

Smykker som morgengave

Mange tænker automatisk på smykker, når de hører ordet morgengave. Smykker til hende er altid et hit, og det er svært at gå galt i byen med en fin ring, halskæde eller armbånd. Smykker er også en af de mest personlige gaver, du kan give, fordi du kan vælge smykker i netop den stil, som din ægtefælle bedst kan lide - måske et af de populære Love Tag?

En anden fordel ved at give smykker som morgengave er, at du kan finde smykker til enhver pris. Der findes både dyre og billige smykker, så det er helt op til dig, hvor meget du vil spendere på gaven.

De bedste morgengaver til manden

Mangler du gaveidéer til ham, skal du læse med her. Det kan nemlig være svært at finde den helt rigtige morgengave til din nye mand. Morgengaven til manden kan for eksempel være noget, han altid kan have med sig - måske en nøglering eller en kortholder med gravering. På den måde får han en personlig og unik morgengave, som han kan bruge i hverdagen.

Herresmykker kan også bruges som morgengave til din nye ægtemand; manchetknapper, en slipsenål, et ur eller læderarmbånd kan være gode gaver. Vælger du at få indgraveret en personlig hilsen, jeres initialer eller bryllupsdag, bliver gaven endnu mere speciel og uforglemmelig.

Morgengaver til spillefuglen

Elsker din nye ægtefælle at spille kort, rafle terninger eller noget helt andet, er et spil måske den perfekte morgengave. Heldigvis har Georg Jensen og Piet Hein lavet nogle skønne spil, som I kan spille sammen. Foretrækker I terninger, kortspil, kalaha eller kryds og bolle? Der er noget for enhver smag!

Hvornår skal morgengaven gives?

Oprindeligt var morgengave en gave fra ægtemanden til sin hustru morgenen efter brylluppet, og det var typisk smykker eller penge, så konen var sørget for, hvis manden gik hen og døde. I dag er morgengaven i højere grad en kærlighedsgave og ikke en praktisk eller fornuftig gave.

Der er altså ingen faste regler for, hvornår morgengaven skal gives, og I kan helt selv bestemme, både hvornår morgengaven skal gives, og hvad det skal være. Du kan sørge for at gøre gaven helt unik og uforglemmelig ved at tilføje en personlig indgravering til morgengaven.

Køb morgengaven hos Dahls Gravering

Hos Dahls Gravering kan du finde et bredt udvalg af gaveartikler, der egner sig rigtig godt som morgengaver. Hvis du køber morgengaven hos Dahls Gravering, får du altid gratis gravering og lynhurtig levering, så gaven kan nå frem i god tid inden brylluppet.

Ofte stillede spørgsmål om morgengaver

Hvad giver man manden i morgengave?

Traditionelt var det kvinden, der fik en morgengave, men i dag er det også helt almindeligt at give sin nye ægtemand en morgengave. Det kan være hvad som helst, men herresmykker, spil, en kortholder eller nøglering er populære valg.

Hvornår giver man morgengave?

Traditionelt gives morgengaven den første morgen efter brylluppet, når I første gang vågner op som nygifte; men I kan også gøre det på bryllupsdagen eller når I har været gift i et år - det er helt op til jer.

Hvornår skal man have morgengave?

Ifølge traditionen skal man have morgengave morgenen efter brylluppet - altså første gang I vågner som nygifte. I dag er der dog rimelig stor valgfrihed, og I kan selv vælge, om I i stedet vil gøre det om morgenen på bryllupsdagen eller en anden dag.

Hvad kan man give i morgengave?

Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan give din ægtefælle i morgengave. Det vigtigste er, at det er en gave, som viser, at du har lagt tid og følelser i morgengaven. Smykker er populære som morgengave, men kun fantasien sætter grænser.

Hvad skal en morgengave koste?

Der er ikke noget facit til, hvor meget en morgengave skal koste. Finder du en god, personlig gave, er det sådan set underordnet, hvad den koster. En lille ting, der viser, at du har tænkt på din elskede, er tit bedre end gaver til tusindvis af kroner.

Categories: Inspiration

Related Posts