Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 379 kr
Mærker
more... less

Kortholder8 varer

Er du træt af at bære rundt på den store pung hver gang du skal ud? Så er en kreditkortholder et must-have og med vores store udvalg her på siden, giver vi dig muligheden for at opgradere og skifte din gamle tegnebog ud med en ny kortholder. Udover at kunne lade tegnebogen blive hjemme og samtidig slippe for at stå i butikken og vifte med dine sedler, så er kortholderen en smart måde at beskytte dine kort på, så de kan holde i længere tid. 

Viser 1 - 8 af 8

Kortholder

Er du træt af besværet med at skulle bære rundt på en stor og tung i lommen, hver eneste gang du skal ned og handle, så er en kortholder fra Dahls Gravering det helt rigtige for dig. Vi har et bredt udvalg af kortholdere i forskellige farver og designs til enhver smag. Vores sortiment henvender sig til både mænd og damer. Vi tilbyder gratis gravering af tekst og billede på alle vores kortholdere, så der aldrig er nogen som helst tvivl om, hvem ejermanden er. Såfremt du har et ynglingscitat, er dette også muligt at få indgraveret. Overrask én du holder af eller forkæl dig selv med en unik kortholder, som både er personlig, elegant og praktisk på en og samme tid. 

Kortholder metal

Hos Dahls Gravering har vi et flot og spændende udvalg af kortholdere i metaller som stål og aluminium. Alle vores metalkortholdere er langtidsholdbare og af den bedste kvalitet. I vores sortiment har vi metalkortholdere fra kendte danske designere som eks. Georg Jensen. Vi er samtidigt i besiddelse af to computerstyret graveringsmaskiner, som både kan klare almindelig gravering, billedgravering og rundgravering.  Sæt dit personlige præg på din nye kortholder med vores gratis graveringsmulighed. Vi har forskellige tekst- og skrifttyper til enhver smag, som matcher alle typer af ønsker og behov. Vær på forkant med tidens tendenser, hvor det bliver mere og mere almindeligt ikke at have kontanter på sig, men derimod kun kort. 

Billig kortholder 

Hos Dahls Gravering er vi meget prisbevidste og har jævnligt tilbud på billige kortholdere. Tøv ikke, opgrader allerede i dag din gamle pung til en ny og smart kortholder. Beskyt dine kort, så de holder længere. Undgå samtidigt besværet med at skulle udskifte nedslidte, bøjet eller knækket kort med nye. Find den kortholder, som passer lige præcis til din stil. Vi har kortholdere i både stål, aluminium, læder og træ. Så uanset om du bruger din kortholder til dagligt eller blot til festlige lejligheder, har vi noget, som matcher dine behov. Hos Dahls Gravering står vi altid klar til at give vores kunder den allerbedste service og support. Såfremt du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller ikke rigtig helt kan finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20337660. Alternativt kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Design din personlige kortholder med indgravering 

For at kunne vælge den kortholder som passer til dig eller den heldige modtager, skal du tage stilling til udseende og funktion. Er du en person, som har brug for overblik og orden, så er vores kortholder med mange rum den du skal vælge. Her får du et design, hvor hvert enkelt kort bliver placeret i hver deres individuelle lomme, så det er let at finde det kort du står og skal bruge. Du kan derudover vælge den mere simple løsning, hvor der er plads til mindre indhold, men større fokus på at have de mest nødvendige kort med. Til de erhvervsdrivende kan du på fornemmeste vis have din kortholder med på farten og bruge den som visitkortholder, hvor dine visitkort vil stå pænt og se præsentabel ud. 

Hos Dahlgravering.dk er der et stort udvalg af kortholdere i den bedste kvalitet, hvor du helt sikkert finder lige det du leder efter. Vi har både kortholdere til mænd og kortholdere til damer, som ønsker den mere lette og stilfulde løsning fremfor den klassiske pung. Her kan shoppes efter enhver smag, hvad enten du er til det stilfulde udseende såsom det blanke og matte stål, eller det mere rå og smarte læderlook. Du kan derudover vælge en kortholder med farve for at gøre den ekstra spændende og unik. 

Gratis gravering 

Sæt dit eget præg på din kortholder med gratis indgravering af tekst eller sågar et billede efter eget ønske. Du kan vælge at få skrevet dit navn, en andens eller måske et citat der bringer gode minder frem. Ved valg af tekst vælger du også selv teksttype og under hvert billede af kortholderen på siden, bliver du vejledt til hvilken en skrifttype, der vil passe godt til. På de fleste kortholdere kan du både få tekst på forsiden og bagsiden efter smag og behag. Ydermere uploader du blot dit personlige billede og vi sørger for at få det indgraveret til dig.

En unik gave at give er en af vores kortholdere med indgravering, der helt sikkert vil være et hit både til fødselaren, konfirmanden eller til en af dine nærmeste, som fortjener en personlig gave. Find den kortholder, som passer til personen du ønsker at give en gave og design den derefter lige som du ønsker.

Med en af vores kortholder til mænd eller kortholder til  dame får du altså en unik gave, en lækker accessorie eller blot en nødvendig opbevaring af dine kreditkort eller visitkort. Husk også at du altid kan få indgraveret dine mest værdifulde minder, citater eller billeder fra dit eller andres liv helt gratis. Vi håber at du her på siden finder det du leder efter, ellers skal du ikke tøve med at kontakte os på telefonnummer 20337660 eller blot udfylde kontaktformularen. Vi sidder altid klar, til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for dig.