Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 379 kr
Mærker
more... less

Kortholder9 varer

Er du træt af at bære rundt på den store pung hver gang du skal ud? Så er en kreditkortholder et must-have og med vores store udvalg her på siden, giver vi dig muligheden for at opgradere og skifte din gamle tegnebog ud med en ny kortholder. Udover at kunne lade tegnebogen blive hjemme og samtidig slippe for at stå i butikken og vifte med dine sedler, så er kortholderen en smart måde at beskytte dine kort på, så de kan holde i længere tid. 

Viser 1 - 9 af 9

Design din personlige kortholder med indgravering 

For at kunne vælge den kortholder som passer til dig eller den heldige modtager, skal du tage stilling til udseende og funktion. Er du en person, som har brug for overblik og orden, så er vores kortholder med mange rum den du skal vælge. Her får du et design, hvor hvert enkelt kort bliver placeret i hver deres individuelle lomme, så det er let at finde det kort du står og skal bruge. Du kan derudover vælge den mere simple løsning, hvor der er plads til mindre indhold, men større fokus på at have de mest nødvendige kort med. Til de erhvervsdrivende kan du på fornemmeste vis have din kortholder med på farten og bruge den som visitkortholder, hvor dine visitkort vil stå pænt og se præsentabel ud. 

Hos Dahlgravering.dk er der et stort udvalg af kortholdere i den bedste kvalitet, hvor du helt sikkert finder lige det du leder efter. Vi har både kortholdere til mænd og kortholdere til damer, som ønsker den mere lette og stilfulde løsning fremfor den klassiske pung. Her kan shoppes efter enhver smag, hvad enten du er til det stilfulde udseende såsom det blanke og matte stål, eller det mere rå og smarte læderlook. Du kan derudover vælge en kortholder med farve for at gøre den ekstra spændende og unik. 

Gratis gravering 

Sæt dit eget præg på din kortholder med gratis indgravering af tekst eller sågar et billede efter eget ønske. Du kan vælge at få skrevet dit navn, en andens eller måske et citat der bringer gode minder frem. Ved valg af tekst vælger du også selv teksttype og under hvert billede af kortholderen på siden, bliver du vejledt til hvilken en skrifttype, der vil passe godt til. På de fleste kortholdere kan du både få tekst på forsiden og bagsiden efter smag og behag. Ydermere uploader du blot dit personlige billede og vi sørger for at få det indgraveret til dig.

En unik gave at give er en af vores kortholdere med indgravering, der helt sikkert vil være et hit både til fødselaren, konfirmanden eller til en af dine nærmeste, som fortjener en personlig gave. Find den kortholder, som passer til personen du ønsker at give en gave og design den derefter lige som du ønsker.

Med en af vores kortholder til mænd eller kortholder til  dame får du altså en unik gave, en lækker accessorie eller blot en nødvendig opbevaring af dine kreditkort eller visitkort. Husk også at du altid kan få indgraveret dine mest værdifulde minder, citater eller billeder fra dit eller andres liv helt gratis. Vi håber at du her på siden finder det du leder efter, ellers skal du ikke tøve med at kontakte os på telefonnummer 20337660 eller blot udfylde kontaktformularen. Vi sidder altid klar, til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for dig.