Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
30 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Julegaver284 varer

Det kan være svært at komme på julegaveideer hvert eneste år til jul. Derfor har vi samlet et væld af forskellige julegaveideer. Så du kan finde masser af inspiration til en god julegave, men også gå på opdagelse efter julegaveideer til din egen ønskeliste!

Viser 1 - 200 af 284

Køb julegaver i god tid 

Det er altid svært at finde den helt rette julegave, til personen du holder af. Skal det være noget, som personen har ønsket sig? Eller skal du overraske ham eller hende med en personlig gave, som du håber, vil falde i god jord. Det kan være, at du giver julegave for et bestemt budget. Skal du så give én stor gave eller flere små gaver, der passer med budgettet? Og har personen, som du holder af, bare alt - ja, hvad skal du så finde på at give i gave?  Det er altid rart at få overstået dine julegaveindkøb i god tid. Derfor skal du spørge efter din familie eller venners julegaveønsker i god tid. De fleste bruger nemlig lidt tid på at tænke over, hvad de ønsker sig og så sammensætte en ønskeliste. Hvis de ikke har nogle ønsker, skal du også selv bruge god tid på at finde inspiration til den perfekte gave. Du finder et væld af inspiration her på siden til julegaver til både kvinder og mænd.

Julegaver til hende kan være smukke ting til hjemmet eller fine smykker. De fleste kvinder kan godt lide at pynte hjemmet med vaser, figurer, skåle eller julepynt. Så skal du give en gave til kvinden, der går op i at have et smukt hjem, kan du altid finde mange gode idéer i vores webshop. Enhver kvinde elsker et flot smykke. Dem finder du mange af her i shoppen - f.eks. forgyldte øreringe, sølv halskæder eller fine armbånd.

Julegaver til ham kunne også sagtens være ting til hjemmet. Mange mænd går op i mad og anretning. Derfor kunne du forkæle manden i dit liv med et par flotte vinglas til at nyde en god rødvin eller et solidt skærebræt til at udskære et lækkert stykke kød på. De fleste mænd kan heller ikke få nok af accessories og gadgets. En ideel gave til ham kunne derfor være en smart lighter, en flot kuglepen eller en kortholder. Alle tre ting kan personliggøres endnu yderligere med gravering af navn eller nogle søde ord.  

Hvad skal jeg ønske mig?

Det er blevet tid til at skrive ønskeliste til jul igen. Men hvad skal du egentligt ønske dig? Mange har svært ved at finde på, hvad de skal ønske sig. Måske føler du, at du har alt. Men det kan også være, at du bare mangler inspiration til at finde ud af, hvad du har brug for i hverdagen. Her på siden kan du udforske mange gode idéer til ønskelisten. Det kan være alt fra praktiske ting til hjemmet, smukke pyntegenstande, fine smykker eller smarte accessories. 
Vil du gøre julegaven ekstra personlig i år? Vi tilbyder ALTID gratis gravering på vores produkter. Så du kan tilføje navn eller andre personlige ord på f.eks. smykker, lighter, kuglepenne eller kortholdere. Du skal heller aldrig vente længe på at modtage julegaven, vi leverer nemlig din ordre indenfor 2-3 dage. 

Julegaver

Julen er hjerternes fest og den tid på året, hvor vi gerne vil glæde vores nærmeste. Julen er samtidigt god mad, samvær med familien og ikke mindst julegaver. Nogle gange kan være svært at finde den perfekte gave, som går rent ind hos modtageren. Måske er modtageren en kræsen type, som ikke rigtig ønsker sig noget. Hos Dahls Gravering har vi samlet et væld af forskellige julegaveideer, som du kan gå på opdagelse i på dette site. Måske du er så heldig at finde lige præcis den julegaveide, som gør julen uforglemmelig for den person, du gerne vil overraske og glæde.

Julegaveønsker kvinde

Ved du egentlig, hvad din mor, hustru, veninde eller kæreste ønsker sig i julegave? For nogle er det ikke en let opgave at finde på noget, de ønsker sig. Måske føler de, at de allerede har alt det, de behøver. Måske mangler de bare inspiration til at finde ud af, hvordan deres hverdag kan blive bedre. Hos Dahls Gravering har vi et bredt udvalg af gode julegaveideer, som vi håber kan finde vej til en hel del ønskesedler. Vores sortiment tager udgangspunkt i alt lige fra praktiske ting til hjemmet, smukke pyntegenstande, fine smykker og smarte accessoires. 

Julegaver hende

Den perfekte julegave til hende kunne være smukke ting til hjemmet eller fine smykker. Dette skyldtes, at de fleste kvinder godt kan lide at pynte hjemmet op med eks. vaser, figurer, skåle eller julepynt. Hos Dahls Gravering har vi et stort udvalg af julegaveideer fra eks. Georg Jensen og Kay Bojesen til lige præcis den kvinde, som går op i at have et smukt hjem. Samtidigt har vi også masser lækre smykker eks. forgyldte øreringe, sølv halskæder og fine armbånd til den kvinde, som godt kan lide at se godt ud og gøre lidt ekstra ud af sig selv. 

Julegaver til ham 

Julegaven til ham kunne også sagens tage udgangspunkt i ting til hjemmet, da mange mænd går op i mad og indretning. Hos Dahls Gravering har vi et flot udvalg af vinglas, skærebræt, lightere, kuglepenne og kortholdere, som måske kunne være en ideel gave til manden i dit liv. Hos Dahls Gravering får du samtidigt gratis gravering på alle produkter. Du kan derfor kvik og frit tilføje navn og andre personlige ord på eks. smykker, lightere eller kuglepenne. Mht. levering skal du ikke vente længe på at modtage julegaven. Vi leverer nemlig altid indenfor 2-3 hverdage.