Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
30 kr 2995 kr
Mærker
more... less

Julegaver249 varer

Det er altid svært at finde den helt rette julegave, til personen du holder af. Skal det være noget, som personen har ønsket sig? Eller skal du overraske ham eller hende med en personlig gave, som du håber, vil falde i god jord. Det kan være, at du giver julegave for et bestemt budget. Skal du så give én stor gave eller flere små gaver, der passer med budgettet? Og har personen, som du holder af, bare alt - ja, hvad skal du så finde på at give i gave?

Det kan være svært at komme på julegaveideer hvert eneste år til jul. Derfor har vi samlet et væld af forskellige julegaveideer. Så du kan finde masser af inspiration til en god julegave, men også gå på opdagelse efter julegaveideer til din egen ønskeliste!
Viser 1 - 200 af 249

Køb julegaver i god tid 

Det er altid rart at få overstået dine julegaveindkøb i god tid. Derfor skal du spørge efter din familie eller venners julegaveønsker i god tid. De fleste bruger nemlig lidt tid på at tænke over, hvad de ønsker sig og så sammensætte en ønskeliste. Hvis de ikke har nogle ønsker, skal du også selv bruge god tid på at finde inspiration til den perfekte gave. Du finder et væld af inspiration her på siden til julegaver til både kvinder og mænd. 
Julegaver til hende kan være smukke ting til hjemmet eller fine smykker. De fleste kvinder kan godt lide at pynte hjemmet med vaser, figurer, skåle eller julepynt. Så skal du give en gave til kvinden, der går op i at have et smukt hjem, kan du altid finde mange gode idéer i vores webshop. Enhver kvinde elsker et flot smykke. Dem finder du mange af her i shoppen - f.eks. forgyldte øreringe, sølv halskæder eller fine armbånd. 
Julegaver til ham kunne også sagtens være ting til hjemmet. Mange mænd går op i mad og anretning. Derfor kunne du forkæle manden i dit liv med et par flotte vinglas til at nyde en god rødvin eller et solidt skærebræt til at udskære et lækkert stykke kød på. De fleste mænd kan heller ikke få nok af accessories og gadgets. En ideel gave til ham kunne derfor være en smart lighter, en flot kuglepen eller en kortholder. Alle tre ting kan personliggøres endnu yderligere med gravering af navn eller nogle søde ord.  

Hvad skal jeg ønske mig?

Det er blevet tid til at skrive ønskeliste til jul igen. Men hvad skal du egentligt ønske dig? Mange har svært ved at finde på, hvad de skal ønske sig. Måske føler du, at du har alt. Men det kan også være, at du bare mangler inspiration til at finde ud af, hvad du har brug for i hverdagen. Her på siden kan du udforske mange gode idéer til ønskelisten. Det kan være alt fra praktiske ting til hjemmet, smukke pyntegenstande, fine smykker eller smarte accessories. 
Vil du gøre julegaven ekstra personlig i år? Vi tilbyder ALTID gratis gravering på vores produkter. Så du kan tilføje navn eller andre personlige ord på f.eks. smykker, lighter, kuglepenne eller kortholdere. Du skal heller aldrig vente længe på at modtage julegaven, vi leverer nemlig din ordre indenfor 2-3 dage.