Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
30 kr 500 kr
Mærker
more... less

Skilte32 varer

Kobber - messing - stål eller plastik skilte. 

Vi laver også skilte efter mål, så skriv eller ring gerne efter et tilbud. 
Her er laves alt fra dørskilte til reverskilte. 

Viser 1 - 32 af 32

Skilte med gravering

Det er vigtigt at have både navn og husnummer på sin bolig, så folk kan se, hvem der bor der. Og postvæsenet sætter også pris på, at det er til at se, om det er den korrekte adresse, posten bliver leveret. Der er mange måder, man kan få sin adresse på postkassen eller huset på. Men det er langt det flotteste af få lavet skilte til dør og postkasse, der passer til huset, og som signalerer, at her bor vi.
Hos Dahls Gravering kan du bestille skilte med gravering i mange forskellige materialer og udformninger. Og du kan vælge lige det, der passer til din bopæl. Det kan også være, at du skal bruge nogle indendørs skilte i firmaet? Eller måske er du hesteinteresseret og deltager i stævner med din hest? Så se de fine skilte til at sætte på enten saddel eller grime.

Navneskilt til dør

Når du skal bestille et navneskilt til at hænge op ved hoveddøren eller på selve døren, er der mange muligheder. Du kan bestille et flot skilt i massiv kobber, der bliver udfræset med navn, hvorefter der bliver pålagt sort farve. Et super flot skilt, der kan holde for evigt. Du kan også vælge et flot dørskilt i messing, der bliver leveret med skruehuller, så det er lige til at skrue på døren. Skiltet bliver dybdegraveret med fræser, og den graverede tekst farves sort. Passer det bedre til ejendommen eller postkassen med et skilt, der er forkromet, har vi også et udvalg i dette materiale.

Skilt til postkasse

Postkasser er meget forskellige i udformning og stil. Når du skal vælge navneskilte til postkasse eller ved hoveddøren eller til firmaet, er det dejligt, at der er er så mange slags skilte med gravering, du kan vælge imellem.

Gratis gravering

Vores priser er inklusiv gravering, og vi her en hurtig leveringstid på kun 2-3 dage. Køb nu, så du hurtigt kan vise omverdenen, hvem der bor på din adresse, og så dit indgangsparti eller din postkasse kan få et mere eksklusivt udtryk. Skulle du ikke lige finde den størrelse skilt her på siden, som du ønsker, så skriv til os på info@dahlsgravering.dk eller ring på tlf. 20 33 76 60, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. For vi laver nemlig også skilte til mange andre formål og skilte efter specielle mål, og det gælder både i materialer som kobber, messing, stål og skilte i plastik.