Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
350 kr 895 kr
Mærker
more... less

Slipsenål13 varer

Er du på udkig efter en flot, festlig, stilfuld, elegant eller måske eksklusive nål til slips, så er Dahls Gravering stedet at handle. Her frister vi nemlig med et væld af lækre designs fra populære mærker og ikke mindst muligheden for at få indgraveret navn, initialer eller anden tekst helt gratis, når du handler hos os.

Viser 1 - 13 af 13

Slipsenål med gravering

Gør dit køb eller din gave til noget helt specielt med lækkerier fra vores spændende sortiment. Her har du i den grad mulighed for at lave en helt personlig gave eller sætte det ultimative præg på din tøjstil. Find din egen favorit blandt vores mange stilfulde designs - designs, der alle er præget af høj kvalitet.

Når du handler hos Dahls Gravering, så får du produkter med fokus på brug af solide materialer. Der er tilmed kælet for hver en detalje, så du kan føle dig forkælet. Vi giver gerne det sidste skub i forkælelsens retning med påsætning af navn, initialer m.m. Udvalget er stort, og det kan være svært at vælge, men du behøver ikke kun nøjes med én, når vi har sørget for attraktive priser på populære mærker som:

  1. Nordahl Andersen
  2. Andreas Daub

Måske var det den perfekte gave til din bedste ven, din kommende ægtemand eller måske en anden du holder af? Og hvorfor ikke finde den ultimative gave til  dig selv - også på en helt almindelig hverdag. Find alt det bedste lige her hos Dahls Gravering.

Gratis gravering

Vi hjælper hvert år et stort antal kunder med at gøre deres køb til noget mindeværdigt - noget, der gør en forskel og ikke mindst noget, der bliver værdsat. En laser gravering er noget helt specielt, når resultatet er færdigt - det emmer nemlig af ren forkælelse og ikke mindst af luksus. Der er mange fordele ved at handle med Dahls Gravering. Her kan vi bl.a. nævne:

  1. Gratis gravering
  2. Mærker af høj kvalitet
  3. Hurtig ekspedition
  4. God kundeservice
  5. Sikker betaling

Tag dit look til nye højder med en slipsenål med navn - vi har gjort det let at handle online med sikker betaling, populære produkter og ikke mindst hurtig levering. Vi rådgiver gerne omkring gravering med valg af skrifttype m.m. Har du spørgsmål til din ordre, eller har du en bestemt forespørgsel, så kontakt os endelig - vi står klar til at hjælpe på tlf. 20 33 76 60 man-tors kl. 8-16 og fre kl. 8-15.