Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
59 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Studentergaver283 varer

Smukke og unikke studentergaver

Vil vi ikke alle gerne komme med den helt rigtige gave til studenterfesten? En tidsløs gave, der kan gemmes og vække glæde og minder om en glædelig tid og periode i en persons liv.

Dahls Gravering tilbyder gratis gravering af smykker og andre personlige genstande – gode ideer til studentergave og selvfølgelig som konfirmationsgaver.

Få inspiration til personlige studentergaver

Dahls Gravering er et lille graveringsfirma, som arbejder med almindelig gravering, billedgravering og rundgravering. Vi rådgiver og vejleder dig altid gerne, så du kan få din gravering lige som du ønsker. Kontakt os for nærmere information på telefon: 20337660 / skriv til os på info@dahlgravering.dk eller kom forbi os i vores fysiske butik på Kaløvej 3 i Rødekro.

Vi gør en dyd ud af at have et bredt udvalg af studentergaver ideer, og vi håber, du finder inspiration til din næste gave til student her på sitet.

Dahls Gravering er din garant for hurtig levering og kvalitet, der holder i mange år. Der er 14 dages returret på varer købt online. Du skal blot returnere varen til Dahls Gravering senest 14 dage efter modtagelsen.

Læs mere
Viser 1 - 200 af 283

Find inspiration til studentergave til ham

Smykker er på ingen måde kun forbeholdt piger. Hvad med et flot, stilfuldt læderarmbånd fra Nordahl Andersen som gaveide til student? En uovertruffen gave til den kommende student, der ønsker sig design og kvalitet. Læderarmbåndet lukker med en flot og stilfuld lås. Armbåndet kan graveres på enten selve låsen eller i selve armbåndet. Armbåndet kommer i flere forskellige størrelser, og kan også fås i både sort og brunt. Graveringen er naturligvis gratis.

Måske har du hørt om de populære dogtags eller en zippolighter, som vinder mere og mere indpas hos den yngre del af befolkningen. Træsmykkerne er smukke unikke og anderledes, og de måler 18 x 30 mm og leveres med en 90 cm kuglekæde, der kan klippes af i den længde, som man ønsker. Smykket kan lasergraveres og bliver brændt ned i træet. Priser fra 295. kr.

Er du til en virkelig traditionel gave, så kan det lille sølv studenterhat-vedhæng være gaven. Vedhænget kan indgraveres med studentens forbogstav. En god gaveidé som et evigt minde om den store dag. Pris 295 kr. inkl. gravering.

Find inspiration til studentergave til hende

Love Tag halskæder og armbånd er meget populære for tiden, og du vil ikke gå helt galt i byen ved at købe denne slags smykker til den kommende studine. Smykket er helt enkelt og stilfuldt med et bogstav eller et hjerte. Det er muligt selv at lave eller mixe et hjerte med et bogstav eller noget helt andet, så smykket bliver så personligt som muligt. Farverne kan også variere. Gravering er gratis. Priser fra 195 kr.

Eller hvad med et skønt smykke fra Andreas Daub? Det anerkendte brand leveres i enten navnekæder eller som et elegant stav-smykke, som er meget fremme i tiden. Få navnet indgraveret eller få en personlig hilsen indgraveret på smykket. Et smukt minde til evig tid. Pris 495 kr. inkl. gravering.

Alle vores smykker er naturligvis i ægte sølv, læder eller forgyldt sølv eller forgyldt rosa. Ønsker du en lidt anderledes gave, kan et smykkeskrin evt. være en idé. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning – eller måske blot for at høre om tidens trends og mode.

Studentergave

Student bliver man kun én gang i livet, hvilket gør det til en helt særlig oplevelse. For mange unge symboliserer studentereksamen overgangen til voksenlivet, hvor man skal ud og stå på egne ben. En nyudklækket student skal selvfølgelig have en studentergave, som en anerkendelse for vedkommendes præstation og et stort tillykke med huen. Hos Dahls Gravering har vi et bredt udvalg af smukke og unikke studentergaver. Det er selvfølgelig forskelligt fra student til student, hvad de ønsker sig i studentergave. Vi håber dog, at du i vores sortiment finder den studentergave, som passer perfekt til den student, du gerne vil glæde og overraske.

Gave til studenten

Smykker er ikke kun til piger. Der findes også mange maskuline smykker. Hos Dahls Gravering har vi et stort udvalg af smykker til både drenge og piger. Eksempelvis har vi et et flot og stilfuldt armbånd fra Nordahl Andersen, som er den perfekte gave til studenten, som går op i design og kvalitet. Armbåndet findes i flere forskellige størrelser og fås i farverne stort og brun. Udover armbåndet fra Nordahl Andersen har vi også et flot udvalg af bl.a. dogtags, zippolightere, hoptimister, træsmykker, halskæder og andre skønne smykker. 

Den personlige studentergave

Hos Dahls Gravering tilbyder vi gratis gravering på alle smykker og personlige genstande. Udnyt denne mulighed til at gøre din studentergave ekstra personlig og unik. Få eksempelvis indgraveret navn i det smykke eller det armbånd, som du ønsker at berige den nyudklækkede student med. Alle vores smykker er naturligvis i ægte sølv, læder, forgyldt sølv eller forgyldt rosa. Giv den gave, som modtageren (studenten) tager frem om ti år og med glæde tænker tilbage på en tid, som aldrig kommer igen, men altid vil blive husket. 

Studentergave med gratis gravering

Hos Dahls Gravering har vi to computerstyret graveringsmaskiner, som kan klare både almindelig gravering, billedgravering og rundgravering. Vi har samtidigt også en manuel graveringsmaskine, som kan klare de mere nænsomme opgaver, hvor der eks. ikke må spændes for hårdt. Udover gratis gravering står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan få lige præcis den gravering i din studentergave, som du ønsker. For nærmere info kan du kontakte os på tlf. 20337660 eller mail info@dahlgravering.dk. Alternativt er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Rødekro (Kaløvej 3). Vi er altid garant for hurtig levering og høj kvalitet.