Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
24 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Konfirmationsgaver236 varer

Viser 1 - 200 af 236

Find inspiration til konfirmationsgave til ham

Smykker er på ingen måde kun forbeholdt piger i konfirmationsgaver. Dog tags i træ er til den modebevidste herre. Træsmykket er smukt, unikt og anderledes. Træ dogtags måler 18 x 30 mm og leveres med 90 cm kuglekæde, som man selv kan klippe af i den rigtige længde. Smykket kan lasergraveres og fremstår i brun og brændes ned i træet. Priser fra 295 kr. Det er selvfølgelig også muligt at købe et af de populære Id skilt-smykker i sølv, som man aldrig går galt i byen med. Priser fra 350 kr.

Eller hvad med et flot, stilfuldt læderarmbånd fra Nordahl Andersen? En uovertruffen gave til den kommende konfirmand, der ønsker sig design og kvalitet.  Læderarmbåndet lukker med en flot og stilfuld lås. Armbåndet kan graveres på enten låsen eller i selve armbåndet.

Smykker – den perfekte konfirmationsgave

Smykker er minder for livet. Vi beholder et smykke til evig tid, og mange af os giver smykkerne videre til vores børn og efterkommere. Dahls Gravering tilbyder gratis gravering af smykker – den perfekte gave til den kommende konfirmand.

Find inspiration til konfirmationsgave til hende

Love Tag halskæder og armbånd er meget populære for tiden. Smykkerne er helt enkle og stilfulde med et bogstav eller et hjerte. Det er muligt selv at lave eller mixe et hjerte med et bogstav eller noget helt andet, så smykket bliver så personligt som muligt. Farverne kan også variere. Gravering er gratis. Priser fra 195 kr.

Det kunne også være, at den kommende konfirmand ville sætte pris på det nye fillUp jewellery organizer, som præsenterer smykkerne smukt i det eksklusive og innovative soft gummi design. Smykkeskrinet kan graveres med den tekst, du måtte ønske. En perfekt gave til den store dag. Prisen er 349 kr. inkl. gravering.

Dahls Gravering giver dig ideer til konfirmationsgaver

Dahls Gravering er et lille graveringsfirma, som arbejder med almindelig gravering, billedgravering og rundgravering. Vi rådgiver og vejleder dig altid gerne, så du kan få din gravering lige som du ønsker. Kontakt os for nærmere information på telefon: 20337660 / skriv til os på info@dahlgravering.dk eller kom forbi os i vores fysiske butik på Kalvøvej 3 i Rødekro. Dahls Gravering er din garant for hurtig levering og kvalitet, der holder i mange år. Der er 14 dages returret på varer købt online. Du skal blot returnere varen til Dahls Gravering senest 14 dage efter modtagelsen.