Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
149 kr 1279 kr
Mærker
more... less

Børnebestik53 varer

Hos Dahls Gravering finder du alt i bestik til de mindste. Uanset om du er på udkig efter babybestik eller bestik til de lidt større børn, så kan du her glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende sortiment. Her finder du den perfekte gave til barnedåben, til 1-års fødselsdagen eller måske til juleaften. Vi giver dig her mulighed for at gøre juniors første måltid helt perfekt. Vi frister ikke alene med populære mærker, lækkert ergonomisk greb og kendte Disney figurer - vi frister også med muligheden for gratis gravering, når du handler hos os.

Viser 1 - 53 af 53

Børnebestik i lækker kvalitet

Få det mat. Få det skinnende. Få det med farverige og sjove figurer eller måske med tilhørende kop og tallerken? Få det med fokus på ergonomi eller måske med tilhørende bamse? Udvalget er stort, og du finder helt sikkert din egen favorit blandt vores mange kendte mærker.

Bredt udvalg fra populære mærker

Her er noget for både drenge og piger i klassiske og tidløse såvel som de mere festlige og trendy designs. Afhængig af sortiment byder vi på hyggelige og sjove motiver som lastbiler, prinsesser, Rasmus Klump, Bamse og Kylling m.fl.

Udvalget er stort, men ens for alle vores produkter er den høje kvalitet. Vælg imellem mærker som:

  1. Stelton
  2. Georg Jensen
  3. Nordahl Andersen
  4. Dacapo Silver

Forkæl de mindste med lækkerier fra vores flotte, hyggelige og eksklusive sortiment, der også giver dig mulighed for at få bønebestik med indgravering.

Få gratis gravering på dit bestik

Hos Dahls Gravering står vi selv for graveringen af vores produkter. Vi har professionelle graveringsmaskiner, der klarer de fleste opgaver. Vi anbefaler gerne skrifttyper og valg af placering for din gravering. Gør din gave helt speciel eller personlig med bl.a. gravering af:

  1. Navn
  2. Fødselsdato

Et evigt minde hos både barn og voksne med en gave som denne. Og da vi selv klarer opgaven, så er det også med til at lette ekspeditionstiden. Bønebestik med gravering er en yndet gave fra bedsteforældre. Har du specielle forespørgsler, så kontakt os gerne. Ingen forespørgsel er for lille eller for stor. Du træffer os på tlf. 20 33 76 60. Du er også velkommen til at skrive til os. Tag også et kig på vores mange populære figurer til både bolig og børneværelset. Vi tager forkælelse til nye højder med flotte designs fra kendte mærker.

Man skal være opmærksom på at alt vores bestik er med Firmalogo fra leverandør bagpå. Dette er en dansk lovgivning og bestikke kan derfor ikke returens  efterfølge pga dette.