Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
39 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Piet Hein52 varer

Når Piet Hein nævnes bringer det ofte et smil frem hos de fleste. Piet Hein er kendt af mange. Både for sin unikke humoristiske måde at anskue verden på, sine markante holdninger, og ikke mindst for de mange stilrene og lækre designs. Mange anser Piet Hein som en af Danmarks bedste designere - og med rette. Kvaliteten er i fokus, og der kredses om detaljen. 

Bordflag Skåle Lysestager Peber/salt Glas Skærebræt

Viser 1 - 52 af 52

Piet Hein gravering

Er du på udkig efter en flot, lækker og ikke mindst personlig gave til en du holder af, kan du hos os få dine Piet Hein produkter graveret, og på denne måde personliggøre den gave, du giver. Ved køb af et hvilket som helst Piet Hein produkt tilbydes gratis gravering. Vi sikrer en flot og lækker gravering, så du kan give en flot gave, du kan være stolt af at give. En gave som vil blive brugt igen og igen. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Køb Piet Hein hos Dahls gravering og vær sikker på, at du får lige det, du leder efter. Vores store udvalg rummer noget for enhver smag, og der er helt sikkert også noget til dig. Og det er uanset, om det er en som førnævnt gave, eller du blot trænger til lidt velfortjent selvforkælelse. Vi har det, du står og mangler. Klik videre på vores side og find det helt rigtige produkt, der passer til lige netop dig. 

Vi leverer til hele Danmark, og leverer inden for få hverdage.

Hos Dahls gravering er vi stolte af at føre så stort et udvalg af Piet Hein designs. Er du usikker på, om du kan finde det helt rigtige, så lad os assistere dig. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi ved hvilke designs og gaver, der passer til hvilke lejligheder. 'Husk at elske mens du tør det. Husk at leve mens du gør det'. Piet Hein sagde det så smukt og korrekt dengang, og det gælder stadig. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en gave fra en stor designer, mand og personlighed. Det vil vække glæde hos dine kære og dig selv. Glæden ved at give er ofte den største gave i sig selv. At se smilet brede sig på modtagerens ansigt - der findes ikke noget bedre!

Unik design

Piet Hein var folkekær og vellidt. Det var et stort tab for mange, da han gik bort tilbage i 90'erne. Men heldigvis lever hans fantastiske og unikke designs videre i bedste velgående. Vi har stadig den dag i dag stor glæde af Piet Hein, og det han gav os allerede dengang. Flotte produkter, hvor der er tænkt på alt. Det er funktionelt, lækkert, stilrent og af utrolig høj kvalitet. Det er det, der gør, at så mange elsker Piet Hein produkterne. Man ved, hvad man får. Hos Dahls gravering elsker vi også Piet Hein, og de produkter han er kendt for. Vi har derfor et stort og varieret udvalg af mange forskellige Piet Hein designs til fornuftige priser. Vi har alt lige fra bordflag til lysestager, fra skåle til glas. Alt sammen i bedste velkendte Piet Hein stil.