Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
695 kr 2395 kr
Mærker
more... less

Guld vedhæng25 varer

Søger du en perfekt gave til din datter, veninde, søster eller mor? Et smukt guld vedhæng er en oplagt gaveidé til barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller studentergilde. 

Viser 1 - 25 af 25

Guld vedhæng - opdag mange smukke designs

Du kan give det som en flot tilføjelse til det armbånd eller den halskæde, hun allerede har. Eller du kan købe en flot kæde til brug sammen med vedhænget. Hos Dahls Gravering finder du et væld af smukke vedhæng i guld - som hjerter, amuletter, plader, livets træ og meget mere. Opdag dem i eksklusiv 8 karat guld - og vælg et guld vedhæng med gravering for at gøre smykket absolut unikt og personligt.

Få gratis gravering af flotte vedhæng i guld

Et guld vedhæng er en virkelig fin gave. Dét der kan gøre gaven endnu mere speciel, er en personlig gravering af smykket. Det kunne være en særlig besked, til en du har kær. Personens navn. En speciel dato. Eller noget helt fjerde. Dahls Gravering giver dig altid gratis gravering med i købet af dit smykke. Det er helt op til dig, hvilken tekst du vil have til at stå. Én ting er sikkert, du køber et unikt og personligt smykke - om det er til dig selv eller til en gave.

Altid hurtig fragt og mange andre fordele

Det skal ikke være besværligt at købe graverede vedhæng online. Dahls Gravering fører derfor et bredt udvalg af smukke vedhæng i 8 karat guld. Livets træ? Hjerte? Rund plade? Tag med snoet kant? Der findes et utal af fine vedhæng i guld til halskæden eller armbåndet.

Vælg f.eks. en flot guldplade og få graveret dit forbogstav eller en helt særlig dato. Skal vedhænget være til gave, kan du få graveret et eller flere kærlige ord, til personen du holder af. Det er oplagt, når du skal give en gave til en særlig anledning som konfirmation, barnedåb eller studenterfest.

Bestil online og få graveret dit guldvedhæng

Vi inkluderer naturligvis gratis gravering i ethvert køb af smykke. Det skal aldrig koste dig ekstra. Du vælger ligeledes selv teksten og den skrifttype, du bedst kan lide.

Har du nogle spørgsmål til vores guldvedhæng? Til gravering af smykket? Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi glæder os til at hjælpe dig.