Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
24 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Gaveartikler635 varer

Vi kan hurtigt blive enige om, at vi gerne vil have, at vores gave er speciel og ikke blot én i mængden. Dette gælder især til større lejligheder og personlige arrangementer, såsom bryllup, til en ny student, til konfirmanden eller noget helt andet. Derfor er personlige gaver et godt valg.

Viser 1 - 200 af 635

Graveret gaver

En graveret gave kan være perfekt som gaveideer til veninde, da du kan få et helt og aldeles personligt indtryk på gaven. Det betyder også, at hvis du har nogle specielle eller unikke ønsker, så kan vi sagtens hjælpe dig med det. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Rent faktisk laver vi gravering gratis på vores produkter, da alle vores produkter kan blive graveret via en computerstyret maskine, som dermed gør det hurtigt og effektivt.

Dog gælder dette ikke indgravering af logo, underskrifter eller andet speciele indgraveringer. Her er du velkommen til at kontakte os angående priser. Søger du varer med gratis levering (uden gravering), kan du med fordel anvende trendandliving.dk - Husk dog at varerne ikke bliver graveret fra denne side.

Gaver til mænd - en ofte meget svær opgave

Vi kender alle sammen historien om "gaven til manden der har det hele". Derfor er vi godt klar over, at det kan være svært at finde på gaveideer til mænd.  Derfor har vi med stor glæde lavet en kategori, som hedder "farsdagsgaver". Med den kategori håber vi at gøre livet lidt lettere for dig, så du ikke skal være frustreret over, at din far ikke kan finde ud af at sende gaveønsker til dig! Ikke flere dårlige undskyldninger.

Selvom kategorien hedder farsdagsgaver, så er der højst sandsynligt også nogle personlige gaver, som passer til din bror, kæreste eller mand. Vi håber i hvert fald, at disse gaveideer kan være med til at inspirere dig til at finde en gave til det besværlige hankøn. Vi har også en kategori til nye studenter, så du kan finde den helt perfekte personlige gave til din bror, søn eller kæreste.

Personlige gaver

For os er en gave ikke bare en fysisk genstand. Det er et symbol på, at du virkeligt sætter stor pris på en helt speciel person. Derfor er det ikke mindre end en ære for os at lave disse produkter, da vi ved, hvor meget glæde og kærlighed de spreder. Som noget nyt tilbyder vi nu også gravering i træ. Omvendt så ved vi, at det kan være ret svært at finde den helt rigtige personlige gave, da man naturligvis gerne vil finde den perfekte gave. Derfor har vi et væld af personlige gaveideer til ham, og i høj grad gaveideer til hende. På den måde sikrer vi os, at du ikke går tabt i din søgen efter en personlig gave. For os betyder det utrolig meget, at vi kan bringe glæde med personlige gaver, som vi har lagt rigtig meget tid og passion i. Du kan se de produkter, vi har i vores shop, som vi allerede har færddiggjort. Vi er sikre på, at du kan finde den helt perfekte gave i blandt de mange forskellige produkter, vi har. 

Kan du mod forventning ikke finde den rette gave, så hjælper vi også gerne med at finde på noget andet. Vi tager nemlig tid til alle vores kunder, fordi vi jo netop ved, hvor meget en personlig gave i virkeligheden betyder, uanset hvor stor eller lille en lejlighed, det nu er til.