Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
195 kr 1495 kr
Mærker
more... less

Love tag34 varer

Er du på udkig efter de altid populære love tag, så frister vi gerne med et stort og ikke mindst stilfuldt udvalg. Med i prisen er mulighed for at få en love tag halskæde eller måske et armbånd med navnet på din kæreste, ægtefælle, veninden, din mor eller en anden speciel person i dit liv. Sortimentet frister med forskellige størrelser og materialer.

Viser 1 - 34 af 34

Gratis gravering på dit smykke

Vi gør smarte lovetag endnu smartere og ikke mindst mere personlige med mulighed for lasergravering. Lovetag til kæresten bliver helt speciel med både stilfuldt design og den rette gravering. Her har du også den perfekte gave til hende, der bare elsker personlige smykker. En Love tag med indgravering er den perfekte gave! Sortimentet giver dig mulighed for selv at mixe dine produkter. Du kan også her vælge imellem store som små størrelser. Vores vedhæng findes også i flere forskellige farver. Find det, der passer til dine ønsker og skab en mindeværdig gave.

Overrask, forkæl eller forgyld dem du holder af med populære designs fra vores store sortiment. Vi frister ikke alene med et væld af smykker og romantiske gaver, men også med et spændende udvalg af lækkerier til ham, hende eller børnene.  Du finder naturligvis også masser af stilfulde designs indenfor dekoration og bolig indretning i vores spændende sortiment. Når du handler hos os, så kan du vide dig sikker på god service. Vi varetager nemlig alle vores graveringer selv, så vi både kan sikre os det bedste resultat samt hurtig leveringstid. 

Altid gode priser

Hos Dahls Gravering har vi priser, så alle kan være med. Uanset om du handler eksklusivt, klassisk, dekorativt eller måske romantisk, så finder du her masser af gode grunde til at handle online hos os:

  1. Lave priser
  2. Gratis lasergravering
  3. Hurtig levering
  4. Serviceminded kundeservice

Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Vi leverer hvert år store mængder designs med gravering. Har du en speciel forespørgsel, så kontakt os endelig på tlf. 20 33 76 60. Vi glæder os til at finde en god løsning til dig.