Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
95 kr 369 kr
Mærker
more... less

Nøgleringe28 varer

Nøgleringe er både smukke og funktionelle. Du kan bruge dem til at holde styr på dine nøgler. De kan også give dig noget flot og personligt at se på, når du rækker ud efter dit bundt nøgler. Men hvilken slags skal du vælge at købe til dig selv eller som gave?

Viser 1 - 28 af 28

Køb en flot nøglering med navn 

For de fleste handler det om at vælge en model, der både er stilfuld og personlig. Der findes derfor mange forskellige og unikke udgaver. Vores udvalg rummer blandt andet nøgleringe i stål eller glas eller med bånd, billede, navn eller værktøjer. Du finder f.eks. den ikoniske elefant fra Georg Jensen, et spøgelse, en firkløver, en blomst, et hjerte og mange andre fine modeller. Vi har derfor noget for enhver smag - og husk, at du ALTID får gratis gravering og dermed en helt unik nøglering.  I vores udvalg finder du mange smarte modeller. Der er både de typiske nøgleringe til mænd med små værktøjer, de søde hjerte- eller blomsterudgaver til kvinder og de sjove slags som spøgelser eller elefanter til børn. Alle slags kan personliggøres med en flot gravering.

Der er flere gode grunde til at vælge at få graveret dit navn på en nøglering. Det er selvfølgelig smart, hvis du taber dine nøgler et sted. Så kan de langt lettere finde vej tilbage til dig. Det er også ret fedt, hvis du ønsker en helt unik og meget personlig nøglering. Hvis du giver den i gave, kan du også vælge at få graveret personen navn. Men det kan også være nogle personlige eller sjove ord, alt efter hvem den skal gives til.

Udover smukke nøgleringe, så rummer vores udvalg også andre smarte accessories, som du kan få graveret navn på. Det er blandt andet USB nøgler, kuffertmærker og øloplukkere. Graveringen får du altid gratis, når du handler hos os. Vores accessories med gravering er den oplagte gave til studenten, fødselaren, bryllupsparret eller konfirmanden. Til studenten finder du f.eks. en smart model med studenterhue i selve nøgleringen - der medfølger selvfølgelig forskellige farver til hatten, så der kan skiftes ud afhængig af uddannelsen.  

Giv en nøglering med billede som gave

Det er altid rart at modtage en gennemtænkt og personlig gave. En nøglering med billede af barnebarnet er den helt perfekte, personlige gave til bedsteforældrene. Det kan også være, at du selv ønsker en med billeder af dine egne børn - så du kan se dem, selv når du ikke er sammen med dem. Hvis ikke det skal være et billede af et barn, så kunne det også være et billede af et elsket kæledyr. Hunden er jo menneskets bedste ven, så hvorfor ikke forkæle hundeelskeren med en flot nøglering med et graveret billede af personens bedste ven? Vi har flere modeller i vores udvalg, hvor du kan få graveret et billede på. Det kan både være et farvebillede eller et sort/hvid billede.

Udforsk udvalget og find lige den model, som passer til dig eller som gave, til en du holder af. Du kan personliggøre gaven med en flot gravering, som ALTID er gratis her hos Dahls Gravering. Vi sørger også for, at du modtager dit nye produkt hurtigt og altid indenfor 2-3 dage.

Nøglering til mænd

Det kan være svært at finde på gode gaveidéer til mænd. Og man vil så gerne finde noget, der er både brugbart og personligt. Med en nøglering til mænd, der er graveret med en personlig tekst, som du selv bestemmer, vil du have en oplagt gave. Når du handler her hos Dahls Gravering, får du altid graveringen gratis. En personlig ring til nøgler er også en oplagt gave til en konfirmand, en student, en fødselar, en far eller bedstefar, hvor man ellers er på bar bund med at finde på en god gave.

Nøglering med navn

En smuk og funktionel nøglering kan alle bruge. Det er vigtigt at have styr på sine nøgler, så de er lette at få fat i, og det kan også være en stor fordel, hvis man skulle være uheldig at tabe sine nøgler, at der er indgraveret navn eller telefonnummer, så man kan være heldig at få nøglerne igen. Og det at have en personlig nøgleopbevaring, der ikke er magen til alle andres, er også rart. Når du skal vælge nøgleringe hos os, kan du både vælge nogle i stål eller glas eller med bånd, billede eller navn. Du kan også vælge en ring til nøgler, hvor der fx er værktøj på også. Og nogle med den ikoniske elefant fra Georg Jensen eller nogle med et billede, en firkløver, en blomst, et hjerte, et spøgelse med mere. Til studenten kan du få en smart model med en studenterhue i, og der medfølger forskellige farver til huen, så der kan skiftes ud, så det passer til uddannelsen.

Nøgleringe til kvinder

Mange kvinder går meget op i at have den helt rigtige taske og pung, men en unik, stilfuld og personlig ring til nøglerne vil helt sikkert også være et hit hos de fleste kvinder. Og her hos os har vi også en hel del andre spændende og smarte accessories, hvor du kan få graveret navn på. Det kan både være kuffertmærker, USB nøgler, øloplukkere mm. 

Som altid er der gratis gravering

Her hos os får du altid gratis graveret på det produkt, som du køber hos os. Derved er det nemt at give en personlig gave til én, som du holder af. Og vi har en hurtig levering på kun 2-3 dage, så du hurtigt kan modtage de gaver, som du ønsker at give, eller den ting, som du absolut ikke kan undvære til dig selv.