Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
295 kr 500 kr

Messingskilte12 varer

Flotte messingskilte - det perfekte navneskilt

Hos Dahls Gravering finder du et stort og spændende udvalg af billige messingskilte - her får du flot og dekorativ skilt med mulighed for gravering af stort og småt. Her får du tilmed mulighed for gravering af børnenes tegninger. Sådanne skilte er ikke blot til pynt, men egner sig perfekt til bl.a. navneskilte. Vi tilbyder bl.a. gravering på:

- Flotte og dekorative skilte til private
- Flotte og dekorative skilte til virksomheder

Navneskilte er populære i enhver familie, så ikke alene postbuddet, men også familiens medlemmer kan glæde sig over, at se deres navn på døren dag efter dag. Det giver en god fornemmelse og tilhørsforhold, og så ser det tilmed både flot og dekorativt ud. 

Viser 1 - 12 af 12

Mulighed for messingskilte med tekst

For private er det familiens helt egen kendetegn med påskrift af navne og måske tilmed tilføjet en personlig tegning - der er nemlig masser af muligheder, når det gælder gravering i små messingskilte. Alle vores graveringer er gratis, da vi selv står for indgravering med specielt indkøbte maskiner. Dette letter både ekspeditionstid og sikrer dig altid favorable priser, når du handler hos Dahls Gravering.

Du kan lave en personlig tekst eller sågar en dekorativ hilsen, der kan hænge præcis, hvor du ønsker - mange vælger at have disse flotte og dekorative skilte som dørskilte, men det er en verden af muligheder, og du kan designe præcis det skilt, som du ønsker til præcis det formål, du ønsker. Vi sætter ingen begrænsninger - heller ikke, når det gælder besvarelse på henvendelser omkring gravering og skilte.

Vi tilbyder ligeledes et stort udvalg af skilte til brug for virksomheder. Om det er til navneskilt til postkassen eller uden for et specifikt kontor er en smagssag - uanset, så står vi klar til at hjælpe din virksomhed med såvel gravering af tekst som eventuelle specielle forespørgsler som logo eller billede eller lignende. Der er også mulighed for gravering af virksomhedens egne varer - disse varer har altid gravering efter et fast tilbud. 

Har din virksomhed specielle ønsker til en gravering, så tager vi gerne en snak med jer omkring jeres muligheder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi tager hver en opgave som en spændende udfordring og gør, hvad vi kan for at imødekomme alle ønsker. 

Vi graverer også et væld af øvrige produkter - det være sig bl.a.

  • Sparebøsser
  • Smykkeskrin
  • Smykker
  • Reversskilte m.m.

Vi tilbyder ud over almindelig gravering bl.a. rundgravering samt billedgravering på vores computerstyrede graveringsmaskiner. Vi tilbyder såvel gravering i stål som i plastik samt et stort antal øvrige produkter. Til de lidt blødere materialer, der ikke må klemmes på i samme grad, så tilbyder vi gravering med en lidt anerledes manuel maskine for det mest optimale resultat. 

Vores kundeservice er åben næsten 24 timer i døgnet, så vi kan hjælpe dig med besvarelse af stort som småt - uanset om det er sen aften eller tidlig morgen. Vi brænder for det vi laver og glæde os til at hjælpe dig med et væld af både flotte og dekorative produkter og graveringer. 

Dekorative messingskilte til dør

Uanset om det er private eller erhverv, så vælger mange den flotte løsning med et dekorativt skilt bl.a. i messing, da dette materiale i den grad tåler at hænge udenfor. Det er et meget slidstærkt materiale, der ikke ruster på samme måde som eksempelvis sølv. 

Alle vores skilte er lavet i massive materialer. Her kan du vælge imellem forskellige størrelser og former. Find den størrelse, der matcher dine behov og glæd dig over et skilt med mulighed for gravering af tekst, billede, logo eller andet du end måtte ønske - et skilt, der kan holde for evigt. 

Dahls Gravering står klar til at hjælpe med besvarelse af eventuelle spørgsmål, du end måtte have omkring produkter eller gravering. Skal du have graveret et stort antal skilte, så kontakt os gerne, så vi helt uforpligtende kan tage en snak omkring dine muligheder. For os er god kundeservice vigtig - ligesom det er vigtigt, at vi matcher præcis dine ønsker til det perfekte skilt med den perfekte gravering.