Følg os

Katalog

Aktiverede filtre:
Tilstand

Messingskilte 9 varer

Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9

Design dit eget personlige dørskilt

Et dørskilt er det første vidne om, hvem der bor i et hus. Det repræsenterer dig og din stil og er med til at give dine gæster et billede af hvem du er. Derfor er det rart med et navneskilt til døren eller postkassen, som du kan være stolt af at vise frem.

Et fint emblem med jeres navne

Hos Dahls gravering laver vi unikke og individuelle graveringer, perfekte til dig, dit hus eller dem du holder af. Med en flot indgravering af jeres navne på døren får i ikke alene et praktisk og elegant skilt til døren, i får et fælles symbol på jer som familie.

Vælg et design der passer til dig eller din familie

Hos Dahls gravering laver vi flotte navneskilte i messing og kobber. Formen og designet kan du helt selv lave eller være med til at vælge og vi har mange forslag til skrifttype og design. Vi står klar til at råde og vejlede uanset om du skal have et navn eller mange navne på dørskiltet. Der findes en form til alle forespørgsler og vi er sikre på at kunne finde en løsning der vil give dig glæde ved at se på det hver eneste dag.

Messing eller kobber

Materialet på dit dørskilt skal være holdbart fordi det skal hænge ude. Derfor er de mest optimale valg kobber eller messing. Hvis du vælger sølv, kan det for det første risikere at ruste og for det andet risikere at blive stjålet. Derfor anbefaler vi netop disse to materialer. Dels ruster de ikke og for det andet er de elegante og kønne at se på, selv mange år fremover. Messing er et lidt mere glansfuldt materiale, hvorfor de fleste vil vælge netop dette til deres dørskilt. Men hvis du foretrækker et lidt lysere eller mat udtryk, så er kobber muligvis mere til din smag.

Tænk på hvor skiltet skal hænge

Dit valg af dørskilt bør også hænge sammen med hvilken overflade det skal hænge på. Det skal helt ikke virke for voldsomt i forhold til baggrunden, men blot være et kønt emblem med jeres navne, der sætter identitet på den familie som I er. En dør i lyse nuancer kan for eksempel få et skilt i messing til at virke meget prangende, hvorimod mørke døre kan fremhæve et skilt i kobber. Det er smag og behag, men vi står klar med råd og vejledning til hvilket navneskilt der kan passe bedst til netop din dør.

Design dit eget skilt


Hos Dahls Gravering kan du helt selv designe dit dørskilt, med den tekst og den form som du ønsker. Du kan enten sende os din tekst, eller komme ned i butikken med den. Så laver vi dit nye dørskilt i den form du ønsker og præcis på den måde som du har skrevet den. Vælg din foretrukne skrifttype, skriv selv eller få dine børn til at skrive og tegne dit nye dørskilt. Husk blot at skiltet skal være til at læse for postbud og gæster. Send os dit design og lad os finde frem til et dørskilt som du vil sætte pris på i mange år fremover.