Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
14 kr 1995 kr

Pokaler/Medaljer109 varer

Her finder du alle vores pokaler og medaljer med mulighed for indgravering. Der er masser af forskellige typer at vælge imellem og du finder derfor nemt en pokal, medalje eller statuette som passer til netop den lejlighed, du mangler en æresbevisning eller præmie til.

Viser 1 - 109 af 109

Pokaler med gravering

Vores pokaler med gravering er meget populære. Det er de blandt andet fordi vores indgravering er gratis - men også fordi udvalget er så stort. Vi har nemlig både klassiske cuppokaler til alle sportsgrene og traditionelle vandrepokaler med masser af plads til ekstra navne i takt med at tiden og årene går. Fælles for begge typer er, at de enten fås som billige pokaler eller som luksusudgaver med masser af flotte detaljer og en smuk finish i blankt stål.

Derudover har vi i sortimentet også en lang række andre pokaler i form af statuetter, der er tilpasset de enkelte sportsgrene. Til alt fra ridesport og ishockey til bowling og motor cross. Du finder også søde pokaler til børn med sjove figurer, der både egner sig som præmier til sportsarrangementer og sjove personlige gaver til alle anledninger. 

Alle vores pokaler og medaljer har faste lave priser og kan fås med hurtig levering. Bestiller du medaljer eller pokaler med gravering kan vi levere allerede indenfor 2-3 dage. Vi indgraverer i øvrigt gratis. Den pris du ser, er derfor også den pris varen koster. Det er nemt og gennemskueligt. Har du brug for en ekstraordinær indgravering af eksempelvis et logo, en underskrift eller noget andet unikt, kan vi også klare dette. Du kan få et tilbud på netop denne type indgravering ved at kontakte os. Du finder vores telefonnummer og mailadresse nederst på siden.

Billige pokaler og medaljer

Mange af vores pokaler er billige i sig selv. Har du brug for mange pokaler på én gang - eksempelvis i forbindelse med et større stævne - kan vi dog give dig et endnu bedre tilbud. Det samme gælder, hvis du leder efter billige medaljer. Også indenfor medaljer er mulighederne mange. Du finder således nemt medaljer til fodbold, karate, skiløb og en række andre sportsgrene hos os. Leder du i stedet efter klassiske og neutrale medaljer, er udvalget også bredt - og du finder naturligvis medaljer i både guld, sølv og bronze. Vi kan også lave specialfremstillede medaljer til eksempelvis lokale arrangementer.

Kontakt os for at høre mere om vores specialmedaljer eller hvis du ønsker et samlet tilbud på alle de pokaler og medaljer, du har brug for.