Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
100 kr 400 kr

Dåbsrør8 varer

Hos Dahls Gravering finder du gaver til hver en anledning - også til noget så smukt og mindeværdigt som en barnedåb. Her kan du lave en flot og personlig gave til den lille ny - en gave, der med din udvalgte tekst vil sprede glæde hos ikke mindst forældrene med påtryk af fx navn, dato og kirke. Du kan her vælge imellem flere forskellige designs og materialer. Dertil kommer muligheden for at få design med fod eller tilkøb af fod, så du let kan placere den på eksempelvis et bord.

Viser 1 - 8 af 8

Billig dåbsrør – Dåbsrør til dåbsattest.

Hvad er et dåbsrør? Det findes i enden forsølvet eller fortinnet og er til at lægge sin dåbsattest i. Dåbsrør med gravering er en god gaveide til den lille ny, dåbsrøret kan graveres med barnet navn, dåbsdato samt kirken hvor den lille er blevet døbt i. Et fortinnet eller en forsølvet model findes også med en lille ”fod” som gør at den bliver liggende på bordet. Se alle vores barnedåbsgaver via linket.

Vi fører også det populære Twinkel model med de små søde bamser i enderne, dette rør kan graveres med navn. En god ide til den lille ny er at ligge en personlig hilsen i dåbsrøret når det skal gives som gave. Alle vores dåbsrør leveres i mellem 2 - 3 dage og med gratis gravering. Bedre service findes ikke andre steder online.

Perfekt til dåbsattesten

Og hvad kan man så bruge en sådan anordning til kan du måske spørge dig selv om? Denne form for gave er især populær, da den kan bruges til efter festen at placere selve dåbsattesten i. Røret vil være perfekt til dåbsattest samt en personlig hilsen. Et dåbsrør med gravering er ikke alene en rigtig fin gave med mulighed for et sted at opbevare en dåbsattest, men giver dig også mulighed for at ligge et brev med en personlig hilsen, når gaven gives. Den personlig hilsen kan også gives til en navngivningsfest. 

Vores mange forskellige designs giver dig mulighed for at vælge med eller uden kirke samt med eller uden fod. Denne gave kan du give til både små drenge og piger. Dette er også en gave, der pynter smukt på børneværelset. Dette er en populære gave blandt bedsteforældre, oldeforældre, mostre, fastre og onkler og tilmed fra lidt ældre søskende. Her er der designs med flot gaveæske, så din gave kan se ekstra smuk og indbydende ud, når den står på gavebordet.

Altid hurtig levering

Vi varetager alle vores indgraveringer selv med specielle maskiner. Dette gør, at ekspeditionstiden er hurtig. Her får du ikke alene mulighed for den perfekte gave, men også et personligt præg samt levering indenfor 2-3 dage. Det er altid trygt og sikkert at handle hos Dahls Gravering. Vores online betalingssystem sikrer dine informationer på bedste vis. Har du en speciel forespørgsel, så kontakt os endelig. Ingen forespørgsel er for stor eller lille for os. Vi varetager alle vores opgaver med største engagement og sans for detaljen. Du kan altid vide dig sikker på det bedste resultat, når du handler gaver til en speciel lejlighed her hos Dahls Gravering.

Vores kundeservice træffes på telefon man-tors kl. 8-16 og fredag kl. 8-15. Du træffer os på tlf. 20 33 76 60. Vi glæder os til at lave en smuk og personlig gave til dig, der helt sikkert vil vække glæde og beundring hos de heldige modtagere. Tag eventuelt et kig på vores populære gæstebøger, der også egner sig fortræffeligt til specielle begivenheder som bryllup, konfirmation, studentergilde eller som her barnedåb. Disse bøger fås også med mulighed for gravering og kan være med til at forlænge minderne fra den store dag med masser af personlige hilsner, søde beskeder og tanker fra de kære gæster.