Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 2869 kr
Mærker
more... less

Bordflag43 varer

Bordflag - Fødselsdagsflag - dåbsflag

Her finder du bordflag til en hver lejlighed. 

Vi fører alle de kendte mærker som Piet Hein, Georg Jensen, Nordahl Andersen og Zone flag. 

Her kan du få leverede dit personlige bordflag med gravering inden for 2 - 3 dage

Viser 1 - 43 af 43

Bordflag - Fødselsdagsflag.
Her finder du bordflag til en hver lejlighed.
Vi fører alle de kendte mærker som Piet Hein, Georg Jensen, Nordahl Andersen og Zone flag.
Få dit bordflag leverede med personlig gravering inde for 2 - 3 dage.


Elegant og personligt bordflag


I dag er det nogens fødselsdag. Hurra. Hurra. Hurra. Det skal fejres. Hvilken bedre måde at gøre det på end med et bordflag med personlig indgravering? Sådan et kan du få hos Dahls Gravering.

Til den du holder af


Et indgraveret flag til fødselaren er en smuk gestus og en perfekt gave til én, du holder af. Flagstangen er af forkromet sølv, der ikke ruster. Og på foden kan du få indgraveret navn, dato eller en personlig hilsen. Det giver en genstand med stor affektionsværdi, der kan tages frem og nydes hvert eneste år.

Den perfekte dåbsgave


Et flag med navn, fødselsdato og tidspunkt samt længde, vægt og dåbstidspunkt er en smuk og unik gave til dåben. Indgraveringen kan du selv vælge, både i forhold til skrifttype og motiv. Flaget kan give barnet evige minder hver eneste fødselsdag om, hvor lille han eller hun var samt på præcis hvilket tidspunkt, han eller hun kom til verden. Så kan I se på klokken og ønske tillykke på det helt rigtige tidspunkt, hvert eneste år. Flagstangen er udformet i elegant og skinnende sølv, med et klassisk dansk splitflag.

Personlig indgravering


En indgravering er en personlig hilsen fra dig til én, som du holder af. Det kan blot være med ønsket om en dejlig dag, eller det kan være noget, som binder jer to sammen. Måske har i en særlig sang sammen eller et digt, der minder jer om hinanden. Eller også har du en ganske særlig tanke, der er værd at minde om hvert eneste år. Med en indgravering giver du dine tanker og følelser videre og lader dem forevige på en smuk genstand. Forskellen på at lave en indgravering på et borflag frem for en ske eller en tallerken er, at du kan være rimelig sikker på, at flaget vil blive brugt og taget frem hvert eneste år. Og din indgravering vil blive læst og nydt igen og igen.

Levering fra dag til dag


Hvis du er ude i sidste øjeblik, behøver du ikke at få sved på panden. Vi kan sagtens klare en fin og personlig indgravering på samme dag, som gaven skal gives. Ring til os og fortæl os, at det haster. Så ordner vi indgraveringen med det samme. Og husk, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du altid få pengene retur.

Skandinavisk udvalg


Nok er vi patriotiske, men vi har naturligvis også flag i andre nationaliteter end danske. Derfor kan du få indgraverede flag med enten danske, svenske eller norske flag. Så har du svenske eller norske rødder kan vi også klare et smukt og indgraveret flag i de rigtige farver.

Billede som indgravering


En indgravering behøver ikke blot at være skrift. Det kan også være et billede af den lille ny, af et særligt øjeblik, eller af jer to sammen. Hos Dahls Gravering kan vi klare alle graveringsopgaver - også billeder.

Bestil online


Det tager ikke mange øjeblikke at lave en bestilling, hvis du ved hvad du vil have. Du kan i løbet af ingen tid, bestille online på vores smarte webshop. Du kan uploade billeder, skrive din personlige tekst og give andre specificeringer for hvordan du ønsker din indgravering. Hvad enten det er til fødselsdag, valentines dag, bryllupper, konfirmationer eller andre særlige lejligheder.