Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
30 kr 810 kr
Mærker
more... less

Zippo32 varer

Alle kender Zippo lightere. Alle, der har prøvet en Zippo lighter har kun gode erfaringer med den. Det er en lighter af højeste kvalitet. Zippo lighteren blev udviklet helt tilbage i 1930'erne af George Grant Blaisdell som kom fra en lille by ved navn Bradford i Pennsylvania. Han var til middag i en lokal country club, og gik med en gruppe mænd ud på terrassen for at ryge.

Da en af de andre mænd hev en meget sølle lighter med løstsiddende låg op af lommen har han angiveligt spurgt manden, hvorfor han ikke anskaffer sig et anstændigt fyrtøj. Manden skulle efter sigende have svaret dertil - 'fordi denne her virker'. Her gik lyset op for Blaisdell, som sikrede sig rettighederne til forhandling af lighteren. Han forbedrede den betydeligt, fik låget sat ordentligt på og gjorde den mere håndterbar. 

Viser 1 - 32 af 32

Selve historien

Under 2. verdenskrig blev Zippo lightere for alvor populære, da den amerikanske hær gav en Zippo lighter til hver eneste soldat, som en del af udstyrspakken. 

Dens enorme popularitet hænger også sammen med det faktum, at man kan regne med lighteren. Den tænder hver gang. 

Årsagen skal blandt andet findes i, at den modsat engangslightere ikke anvender butangas, men benzin som brændstof. Flintestenen i lighteren bliver slidt ved brug, og derfor er det muligt at tilkøbe ekstra sten til sin Zippo lighter. 

Blaisdell gav lighteren navnet Zippo, fordi han var meget glad for det engelske ord for lynlås - zipper. Han valgte dog at omdøbe til Zippo, da han mente det lød mere moderne. 

Hos Dahls gravering elsker vi historien om tilblivelsen af den lighter verden i dag har allerstørst tiltro til. Det giver troværdig og autenticitet til et produkt, når historien er god og spændende, som den er med Zippo lighteren.

Det er den dag i dag næsten ikke til at tro, at Blaisdell i starten af 1930'erne gav Zippo lightere gratis til blandt andet buschauffører og tobakshandlere for at gøre reklame for sin stormsikre benzinlighter. 

I dag er Zippo desværre ikke gratis, men vi har hos Dahls gravering et stort udvalg af billige Zippo lighter i mange forskellige designs. Vi har Zippo lightere både med motiv og i rent metal.

Der er siden dengang udviklet meget på lighteren og alle detaljerne omkring den. Benzin som man brugte dengang er i dag skiftet ud med en helt unik Zippo Premium lighter fluid, som har den helt rette konsistens. Den giver en ren forbrænding, forbedret tænding og minimal lugtgene. Det er altså en fuldt optimeret lighter du får, når du køber en lighter fra Zippo. Den er ikke blot flot og lækker, den virker også - hver gang! 

Zippo lighter med gravering

Du kan tilvælge en gravering af din Zippo lighter. Dette er en gratis service, vi tilbyder hos Dahls gravering. Når du klikker ind på den enkelte lighter, har du mulighed for at vælge graveringstekst, skrifttype og meget mere. 

Alle Zippo lightere leveres i gaveæske, så du får en fuldendt oplevelse, når du vælger at investere i en ordentlig lighter. 

Det er slut med de kolde aftener, hvor du ikke kan få gang i lighteren når hyggebelysningen skal stå klar, eller raketterne fyres af. Og det er sidste gang, du skal investere i en lighter.