Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
daabsgave-budget

Hvor meget giver man i gave til barnedåb?

Hvor meget giver man i gave til barnedåb? Når det kommer til at give en dåbsgave, er der ingen fastlagt regel for, hvor meget man skal give for. Det afhænger af ens relation til barnet og ens personlige økonomi. Nogle mennesker vælger at give en stor og dyr dåbsgave, mens andre foretrækker at give en mere personlig gave, som måske ikke er så dyr. Hos Dahls gravering har vi dåbsgaver i alle prisklasser. Vores mest populære dåbsgaver ligger mellem 195 kr og 795 kr. Hos os er der altid gratis gravering på alle dåbsgaver, det er derfor muligt at give en unik personlig dåbsgave til en overkommelig pris. Vi ser den gennemsnitlige pris på en typisk dåbsgave ligger lige omkring 600 kr.

Hvad giver bedsteforældre for i dåbsgave?

Bedsteforældre er typisk meget tæt knyttet til barnet og ønsker at give en særlig gave, der vil vare i mange år fremover. De kan ofte være villige til at bruge lidt mere på en gave end andre familiemedlemmer. Populære dåbsgaver fra bedsteforældre inkluderer bl.a. ofte dåbssmykker.

Hvad giver gudmor og fadder for i dåbsgave?

Gudmor og fadder er ofte også meget tæt knyttet til barnet og ønsker at give en betydningsfuld gave. De kan vælge at give en gave, der har en personlig betydning for dem, som måske ikke er så dyr, men som vil blive værdsat af både barnet og forældrene. Populære dåbsgaver fra gudmor og fadder inkluderer ofte personlige gaver såsom en sparegris med gravering.

En personlig gave med gratis gravering uanset prisklasse

Hos Dahls gravering har vi et bredt udvalg af dåbsgaver til forskellige priser, så uanset om man ønsker at give en dyr eller billig gave er en personlig gave den bedste gave man kan give. Vi kan hjælpe med at finde den perfekte dåbsgave. Med gratis gravering kan man også gøre gaven ekstra personlig og betydningsfuld for både barnet og forældrene.

Andre artikler til dig