Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 1195 kr
Mærker
more... less

Hjerte vedhæng42 varer

Viser 1 - 42 af 42

Hjerte vedhæng

Et hjerte vil altid være en populær ting af have om halsen. Her hos Dahls Gravering kan du få et personligt hjerte vedhæng, fordi du kan få et navn eller en personlig tekst graveret gratis på bagsiden, når du køber et hjerte vedhæng hos os.
Vi har mange forskellige typer af hjerte vedhæng, som du kan vælge i mellem. Om det skal være i ægte sølv eller guld, forgyldt sølv og guld, stål eller andet, så har vi et stort udvalg her på siden. Du kan også få nogle hjerte vedhæng, hvor der er en lille safir, rubin eller zirkon på, og du kan få nogle hjerter, hvor der kan graveres billede på.

Gratis gravering

Når du bestiller hjerte vedhæng med gravering her hos Dahls Gravering, er graveringen gratis. Du får et helt personligt smykke, når der enten kommer navn eller en lille personlig tekst på smykket. Dette gør et sådant smykke til en oplagt gaveidé, når der skal gives en unik og smuk gave, som giveren har tænkt over. Og vores smykker bliver leveret i en æske, så den er lige til at give i gave.
Du kan fx købe et knæk hjerte til at dele med din bedste ven eller veninde. Hjertet bliver leveret med to kæder, og der kan indgraveres tekst på bagsiden, hvor hver jeres navn står eller en anden tekst, hvis I ønsker dette. På forsiden af hver halvdel af hjertet står der "Best friend". 
Et lille fint hjerte i guld eller sølv med en kæde på 42 cm er en fin gave til en lille pige. Hjertet er buttet, og det bliver leveret i en fin æske. Giv det evt. i gave sammen med et smykkeskrin.
Love tags hjertet er til dig, der ønsker et smykke med symbolværdi. Få forbogstavet på din kæreste eller dit eget forbogstav indgraveret. Hjerte smykket er kun 12 mm i diameter.

Hurtig levering

Her hos Dahls Gravering kan du få dit hjerte vedhæng leveret hurtigt. Det gælder også, selvom du skal have en personlig tekst indgraveret. Det tager kun ca. 2-3 hverdage at få leveret produkter fra os.

Sikker betaling

Og hos os kan du være tryg ved at handle. Samtidig har vi fri fragt ved køb over 499 kr. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter eller gravering, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til nogle helt særlige gaver eller firmagaver mm.