Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
150 kr 2395 kr
Mærker
more... less

Smykke vedhæng178 varer

Søger du den perfekte gave til fødselaren, studenten eller konfirmanden? Hvad med et smukt smykke vedhæng? Det er en fin gave, som de fleste vil sætte stor pris på. Hos Dahls Gravering finder du smykke vedhæng i sølv, 8 karat guld, forgyldt, med sten eller andre fine detaljer. 

Viser 1 - 178 af 178

Flot smykke vedhæng med unik gravering

Du finder helt sikkert et smykke efter enhver smag. Vil du gøre gaven ekstra personlig? Vi graverer gerne smykket med en lille hilsen, sød besked, navn eller noget helt fjerde. Det er altid gratis - og du bestemmer selv tekst og skrifttype på graveringen.

Vi giver gratis gravering af smykket

En fin gave eller bare lidt selvforkælelse? Vores sortiment rummer rigtig mange fine smykke vedhæng, der kan bruges på et armbånd eller til en halskæde. Uanset om det er til dig selv eller til en gave, får du altid dit smykke vedhæng med gratis gravering. Vores store sortiment af smykke vedhæng giver dig masser af inspiration til gaveidéer til konfirmationen, studenterfesten, barnedåben eller den runde fødselsdag.

Få gjort gaven personlig med en fin gravering f.eks. med navn, forbogstav, dato eller noget helt fjerde.
Dahls Gravering vi gerne gøre det nemt for dig at shoppe vedhæng til halskæder og armbånd online. Derfor giver vi dig et væld af fordele, når du handler i vores webshop.

Giv en unik og personlig gave

Drømmer du om at forkæle en du holder af med en smuk og personlig gave? Dahls Gravering er det perfekte sted at finde gaven. Vi forhandler blandt andet utrolig mange fine smykke vedhæng. Hvem elsker ikke at få et fint vedhæng til en halskæde eller et armbånd? Det er en særlig gave, som man kan bruge i mange år og som kan minde en om den særlige dag, hvor man fik gaven. Med gravering bliver gaven blot endnu mere personlig og helt unik.

Shop smykke vedhæng som gave fra Dahls Gravering - vi giver dig altid gratis gravering med i købet! Opdag det store udvalg af vedhæng her i webshoppen.