Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 425 kr
Mærker
more... less

Min første tand / hårlok15 varer

Hos Dahls Gravering finder du gaver til hver en lejlighed - bl.a. den altid populære æske til babys første tænder eller hårlok. En både flot, stilfuld, praktisk, eksklusiv og personlig gave til mor og barn. Du finder den her i mange flotte varianter. Vælg imellem flere forskellige designs, materialer og størrelser. Der er mange fordele ved at handle hos os.

Vi har gjort det let at handle online, og så har vi gjort det let at lave den perfekte personlige gave bl.a. med gravering. På denne side tilbyder vi tandæske med gratis gravering. Alle vores produkter fås med gratis gravering inkluderet i prisen. Her kan du vælge tekst, skrifttype og evt. upload af billede. 

Viser 1 - 15 af 15

Dansk webshop

Vi graverer selv alle vores produkter med specialindkøbte lasergraveringsmaskiner, så du kan sikre dig hurtig ekspedition. Sortimentet byder som oftest på flere skønne varianter med indbygget skrin. Find din egen favorit blandt populære mærker som Nordahl Andersen eller Dacapo Silver og gør gaven helt unik med skrift til evigt minde om den lille ny. Dahls Gravering er en 100% dansk ejet webshop, hvor du trygt kan handle med sikker betaling og ikke mindst en god kundeservice.

Vi har sørget for et bredt udvalg af gaveartikler, der let kan gøres helt specielle med valg af søde, sjove, mindeværdige og vise tekster, citater og symboler.

Sortimentet byder som oftest på populær min første tand æske som:

  1. Elefanttog
  2. Elefantskrin
  3. Slot i tin
  4. Slot i sølv
Det er ingen sag at finde den perfekte gave med lækkerier som disse, der også egner sig fortræffeligt til baby's 1-års fødselsdag, i barselsgave og som dåbsgave. Tag også et kig på vores populære dåbsrør, gæstebøger og dekorationer og figurer til boligen. Vi giver dig mulighed for en helt speciel personlig hilsen, når du handler gaver hos os.

Hurtig levering

Vi ved, at du venter spændt på din bestilling. Derfor er der også hurtig levering af din tandæske med gravering. Vi ekspederer alle ordrer hurtigst muligt og selv med gravering er leveringstiden blot 2-3 dage. Her kan du handle trygt. Ring også gerne til os, hvis du har spørgsmål til din ordre på tlf. 20 33 76 62.

Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Vi har sans for detaljen, og du kan da også altid vide dig sikker på høj kvalitet og et smukt færdigt resultat. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe den perfekte gave med en helt personlig hilsen.