Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 425 kr
Mærker
more... less

Min første tand / hårlok15 varer

Hos Dahls Gravering finder du gaver til hver en lejlighed - bl.a. den altid populære æske til babys første tænder eller hårlok. En både flot, stilfuld, praktisk, eksklusiv og personlig gave til mor og barn. Du finder den her i mange flotte varianter. Vælg imellem flere forskellige designs, materialer og størrelser. Der er mange fordele ved at handle hos os.

Viser 1 - 15 af 15

Min første tand æske 

Den rokker blidt, og pludselig er den ude, hvilket er en helt særlig begivenhed. Dit barns første mælketand. En fest for alle forældre og bedsteforældre. Men tænder, særligt de helt små, har det med at forsvinde når først de har forladt barnets mund. Derfor er min første tand æske også en særdeles populær gave for alle

Min første hårlok æske

En lok af dit barns hår er værd at passe ekstra godt på, og derfor er en æske til hårlokker en både praktisk, eksklusiv og personlig gave, som både mor og far vil blive utrolig glade for.
En perfekt mulighed for at passe ekstra godt på dit barns første lokker, og det vil være en gave, der vil give stor glæde igennem mange år.

Tandæske hitter

Vores flotte æsker til opbevaring af dit barns mælketænder findes både i et fortinnet og råt look samt som forsølvede udgaver, som det naturligvis er muligt at få graveret præcis som du ønsker det. Æsken måler 400 mm x 17 mm., og vil sikre at nogle af de største og vigtige minder fra barnets første leveår bliver opbevaret sikkert og smukt.

Håræske

Vores fine små æsker, som er meget holdbare og smukke, er yderst velegnede og meget populære til dåbsgaver, og de vil helt sikkert også vække jubel som barsels- eller fødselsdagsgave eller måske som en gave før barnet skal klippes første gang. 
Det er også muligt at kombinere æskerne i et fint lille gavesæt, hvor du kan få graveret navn på hver del. En perfekt gave til den lille ny eller måske en særlig hilsen fra tandfeen.

Dansk webshop

Vi har gjort det let at handle online, og så har vi gjort det let at lave den perfekte personlige gave bl.a. med gravering. På denne side tilbyder vi tandæske med gratis gravering. Alle vores produkter fås med gratis gravering inkluderet i prisen. Her kan du vælge tekst, skrifttype og evt. upload af billede. Vi graverer selv alle vores produkter med specialindkøbte lasergraveringsmaskiner, så du kan sikre dig hurtig ekspedition. Sortimentet byder som oftest på flere skønne varianter med indbygget skrin. Find din egen favorit blandt populære mærker som Nordahl Andersen eller Dacapo Silver og gør gaven helt unik med skrift til evigt minde om den lille ny.

Dahls Gravering er en 100% dansk ejet webshop, hvor du trygt kan handle med sikker betaling og ikke mindst en god kundeservice. Vi har sørget for et bredt udvalg af gaveartikler, der let kan gøres helt specielle med valg af søde, sjove, mindeværdige og vise tekster, citater og symboler. Det er ingen sag at finde den perfekte gave med lækkerier som disse, der også egner sig fortræffeligt til baby's 1-års fødselsdag, i barselsgave og som dåbsgave. Tag også et kig på vores populære dåbsrør, gæstebøger og dekorationer og figurer til boligen. Vi giver dig mulighed for en helt speciel personlig hilsen, når du handler gaver hos os.

Hurtig levering

Vi ved, at du venter spændt på din bestilling. Derfor er der også hurtig levering af din tandæske med gravering. Vi ekspederer alle ordrer hurtigst muligt og selv med gravering er leveringstiden blot 2-3 dage. Her kan du handle trygt. Ring også gerne til os, hvis du har spørgsmål til din ordre på tlf. 20 33 76 62.

Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Vi har sans for detaljen, og du kan da også altid vide dig sikker på høj kvalitet og et smukt færdigt resultat. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe den perfekte gave med en helt personlig hilsen.