Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
199 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Hoptimist35 varer

Den klassiske figur fra 1960'erne er i de seneste år blevet meget populær. Den har en helt speciel plads i dansk designhistorie - og så bringer den glæde. Et smil på læben og et godt grin. Hoptimisten er finurlig og sjov, og så findes den i alskens flotte udgaver.

Hos dahls Gravering kan du købe Hoptimist i træ med gratis gravering. Du kan vælge mellem alle de flotte træudgaver og få figuren graveret med din helt egen personlige besked, hilsen eller titel. Det er den helt perfekte gave til dig selv eller til én du holder af. 

Viser 1 - 35 af 35

Hoptimist i træ og metal - med unik gravering

Vælg mellem flere Hoptimister i træ i small, medium, large og X-large samt flere fine nuancer af egetræ. Se dem alle her i webshoppen, og find din favorit! Hoptimisten bringer med sig en helt speciel optimisme og glæde. Med din egen hilsen indgraveret i den flotte figur kan du virkelig bringe smilet frem hos modtageren. Det er en god gave til fødselaren, dåbsbarnet, studenten, den nyuddannede, værten/værtinden osv. 

Med personlig indgravering gratis 

Du kan gøre gaven endnu mere personlig ved at få indgraveret en sød besked, en sjov titel eller nogle fine ord. Det er op til dig, hvad der skal stå på Hoptimisten. Teksten kommer til at stå på bagsiden af din træ Hoptimist. Den vil altså kunne bringe smil frem, uanset om det er det sjove smil eller den personlige besked, man ser. Der indgraveres i  to linjer, og du kan også selv vælge skrifttype. Der er plads til en besked, hilsen eller titel på ca. 20 tegn. 

Hurtig levering og stort udvalg 

Hoptimisten er sød og sjov at se på. Den pynter i hele hjemmet. På børneværelset såvel som i stuen eller i soveværelset. Især træfigurerne er meget tidløse i både design og materiale. De kan passe ind overalt. Med gravering bagpå bliver figuren helt unik og endnu mere særlig at have stående. 
Køber du din Hoptimist hos dahls Gravering, får du altid mange fordele. Det er blandt andet:

- Stort sortiment med flere varianter og størrelser
- Hurtig levering på 2-3 dage
- Altid gratis gravering
- Smukke og personlige gaver 
- Mange populære designbrands 

Køb Hoptimist i træ og glæd én du holder af med en flot designfigur. Gør gaven helt unik og få den graveret med din helt egen personlige hilsen på. Både Hoptimisten og din personlige hilsen kommer til at bringe smil på læben!