Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
275 kr 1250 kr
Mærker
more... less

Sparebøsser51 varer

Hos Dahls gravering har vi et stort udvalg af flotte og sjove sparegrise i mange forskellige former og designs. Vi har mere end 50 forskellige sparegrise at vælge mellem, så udvalget er stort og mulighederne mange, når du skal finde den helt rigtige til den, du vil glæde.

Viser 1 - 51 af 51

Sparegris med navn

En sparegris med tekst eksempelvis i form af navn er en god måde at personliggøre gaven på. På denne måde sikrer man, at det er en gave, der vil blive gemt og brugt i mange år fremover. Vi har altid et stort lager af sparebøsser, som gør, at vi hurtigt kan gravere gaven med den tekst, du ønsker og levere den til dig inden for få dage. Du finder ikke hurtigere levering eller billigere gravering andre steder online. 

Der er mange muligheder, når man skal vælge den helt rigtige dåbsgave. Hos Dahls gravering mener vi at en sparegris med gravering er et glimrende bud på den helt rigtige gave. Den er flot, den er personlig, den er unik, og så er det en gave, der vil blive husket i mange år frem. 

Det er ligeledes en gave, der holder, så den vil kunne nydes igen og igen af modtageren og dennes familie. Vores mange flotte designs vil passe ind i ethvert hjem og være en lækker og naturlig addition til dekoreringen af hjemmet. Vi tror på, at det vigtigste ved en gave er, at modtageren kan mærke, at der er personlighed og tanke bag. Det er ikke prisen det kommer an på, det er de tanker, der er gjort, da gaven skulle findes. 

Stilren sparegris

En flot og stilren sparegris fra Dahls gravering symboliserer omtanke, personlighed, hjertevarme og kærlighed til den kære lille ny. Du viser, at han eller hun betyder noget for dig, og at du vil være til stede i hans eller hendes liv i mange år fremover. De vil kunne se på sparegrisen og mindes dig hver gang. Det er en fantastisk tanke og følelse at sidde tilbage med. Så ved man, at man har valgt rigtigt!

Når det kommer til sparebøsser er der sket meget. Det er ikke længere blot den traditionelle gris, der er det mulige design. Hos os finder du alt fra traktor til barnevogn, fra bil til Kaj og Andrea. Mange af vores modeller er forsølvet, hvilket er med til at give din sparebøsse et flot og lækkert udtryk. Det er en god pyntegenstand at have stående fremme, og med vores store udvalg, er der helt sikkert den rigtige sparebøsse til den dreng eller pige, som du vil glæde med en personlig gave. Det er den ideelle dåbsgaveide. 

Til drenge og piger

Vi har modeller, der passer til både drenge og piger, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige model til den helt rigtige pris. Las os endelig hjælpe dig, hvis du er i tvivl, vi har stor erfaring på området, og vi elsker at være med til at kunne glæde andre. Finder du ikke den sparebøsse, du søger, i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os, og så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at skaffe den hjem til dig, uden ekstra omkostninger. Vi mener det, når vi siger, at vi så gerne vil hjælpe!