• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0
barselsgave ideer

Barselsgaver - De bedste barselsgave ideer til mor og far

Barselsgaver er en god måde at vise de nye forældre, at du tænker på dem. Det er også dejligt for forældrene at vide, at alting ikke kun handler om det lille ny vidunder, der er kommet til verden. Er du helt på bar bund når det kommer til gaveideer kan du læse med her for at se flere barselsgave ideer. Vores gaver til hende som egner sig til barselsgaver, er bestemt også ideelle som dåbsgaver. Vil du både give en god gave til barnet og forældrene på en gang kan du også se gaver til ham, hvor vi også har samlet et bredt udvalg af gaveideer til de voksne. 

De mest populære barselsgaver er personlige barselsgaver

Nogle af de mest populære barselsgaver er noget praktisk til barnet. Dog kan det være noget så smukt som børnebestik, som vi sælger en hel del af, og som er meget populært. Hos Dahls Gravering Har vi et stort udbud af børnebestik - som du kan købe med gratis gravering. Se et lille udpluk nedenfor her.

Køber du barselsgave tvillinger, er det oplagt at købe to ens af så mange ting som muligt.

Når det kommer til at vælge den bedste barselsgave, afhænger det af, hvad de nye forældre vil sætte pris på. Hvis du ikke er sikker, bliv ved med at læse for at finde inspiration til den perfekte, personlige barselsgave til mor, far og baby. Uanset hvad du vælger, så sørg for, at det er noget, som de nye forældre vil elske og sætte pris på. De har lige været igennem en af de største ændringer i deres liv - og de fortjener en lille smule forkælelse - i form af en flot graveret gave. Livets mirakel skal helt sikkert fejres, og her vil man gerne vise sin kærlighed med en lille gave. Her på siden kan du finde barselsgaver, som kan gratis kan graveres med en sød hilsen, barnets navn. fødselsdato, vægt, højde mv. Dette er gode gaver som enhver forældre vil sætte pris på, at have stående og kigge på. 

Af personlige barselsgaver, kan du give forældrene en fotoramme med et billede af barnet, barselsgaver med navn indgraveret. Hos Dahls Gravering kan du altid finde et stort sortiment af fantastiske barselsgaver med navn, så du kan sætte dit personlige præg på barselsgaven. Vi kan anbefale en sparebøsse, et smykkeskrin eller søde æsker til første hårtot og tand.

Uanset hvad du beslutter dig for at give som barselsgave, så sørg for, at det er hjerteligt og viser, at du holder af de nybagte forældre og deres lille barn. Det er trods alt det, som barselsgaver handler om!

Hvad giver bedsteforældre i barselsgave?

Som bedsteforældre kan du finde god inspiration til søde personlige barselsgaver her på Dahls Gravering. En mindeværdig personlig gave med gravering til drengen eller pigen. Helt som de allerede viste barselsgave ideer - de virker som den gode gave, både fra bedsteforældre, venner, veninder, ja, alle familiemedlemmer.

Barselsgave fra far til mor tradition

Der er en tradition for, at faren giver den nybagte mor en gave. Den perfekte barselsgave til mor fra far kan være et smykke med gravering – måske endda et sødt mor/barn-smykke. Hos Dahls Gravering kan du med garanti finde en personlig gave til hende.

Hvem skal have en barselsgave?

Du kan købe en barselsgave til mor, far eller baby (eller alle 3). Har babyen ældre søskende, kan du også tage en lille sød personlig gave med til dem.

Hvor meget skal en barselsgave koste?

Der er ingen regler for, hvor meget barselsgaven skal koste. Det afhænger både af ens økonomi, og hvor tæt du er på forældrene. Barselsgaver er absolut en af de gaver, hvor det er tanken, der tæller. Hos Dahls Gravering er det nemt at give en personlig gave som barselsgave. Alle produkter/gaveartikler tilbydes med gratis gravering. 

Hvad er den bedste barselsgave?

Typiske barselsgaver er enten praktiske barselsgaver til nyfødt kunne eksempelvis være børneservice - bestik). Det kunne også være en fotoramme, en flot graveret sparebøsse, et smykkeskrin eller søde æsker til første hårtot og tand.

Related Posts