Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
personlig-barselsgave

Barselsgaver - De bedste barselsgave ideer til mor og far

At finde den perfekte barselsgave kan ofte virke som en udfordring. Hvad enten du søger en barselsgave til mor, barselsgave til far eller til det nyfødte barn, er der mange faktorer at overveje. Fra traditionelle til anderledes barselsgaver og de yderst populære personlige barselsgaver med gravering, giver vi dig her en omfattende guide til at finde den ideelle barselsgave, der vil bringe glæde til den nybagte familie.

Ideer til barselsgaver: Hvad er den bedste barselsgave?

Det mest populære indenfor barselsgaver er ofte noget praktisk til barnet, som vores børnebestik. At vælge den bedste barselsgave afhænger dog af, hvad de nye forældre vil sætte pris på. Hvis du søger anderledes barselsgave ideer, anbefaler vi en personlig barselsgave, som for eksempel en graveret fotoramme med et billede af barnet.

Hvad giver man i barselsgave?

Barselsgave fra bedsteforældre kan være en mindeværdig personlig gave med gravering. Hvad enten det er barselsgave til drenge, barselsgave til piger, eller en barselsgave til forældre, kan du finde inspiration i vores udvalg. Hvis du er usikker på hvad man giver i barselsgave, tilbyder vi en bred vifte af gode barselsgaver, som vil blive værdsat af enhverny familie. Barselsgaver behøver ikke være begrænset til familien; en barselsgave til kollega eller barselsgave til veninde kan være en sød måde at fejre den nye tilføjelse.

Barselsgave til mor

Når det kommer til barselsgave til mor, kan du overveje et smykke med gravering til kvinder. Et smukt smykke med barnets navn eller fødselsdato indgraveret kan være en meget personlig og rørende gave. En populær barselsgave til mor kan for eksempel være et af vores elegante mor/barn-smykker, der symboliserer det specielle bånd mellem mor og barn. Hvert stykke smykke er unikt og skræddersyet til den nybagte mor, og kan være en vedvarende påmindelse om det specielle øjeblik, hun blev mor.

Barselsgave til far

Fædre fortjener også at blive fejret i denne betydningsfulde tid, og en personlig barselsgave kan være en perfekt måde at gøre dette på. Dahls Gravering tilbyder et bredt udvalg af gaver, der er perfekte som barselsgave til far. Det kan være et smykke som et armbånd eller en nøglering med barnets navn indgraveret. Uanset hvad, det vigtigste er at give en gave, der hjælper far med at føle sig vigtig og værdsat. En personlig barselsgave til far kan inkludere et udvalg af vores personlige gaver til ham.

Af andre personlige barselsgaver, kan du give forældrene en fotoramme med et billede af barnet, barselsgaver med navn indgraveret. Hos Dahls Gravering kan du altid finde et stort sortiment af fantastiske barselsgaver med navn, så du kan sætte dit personlige præg på barselsgaven. Vi kan anbefale en sparebøsse, et smykkeskrin eller søde æsker til første hårtot og tand.

Uanset hvad du beslutter dig for at give som barselsgave, så sørg for, at det er hjerteligt og viser, at du holder af de nybagte forældre og deres lille barn. Det er trods alt det, som barselsgaver handler om!

Barselsgave til baby

En barselsgave til baby kan være noget så praktisk som tallerkener og krus, eller noget mere sentimentalt som en graveret sparebøsse. Uanset hvad du beslutter dig for at give som barselsgave, så sørg for, at det er hjerteligt og viser, at du holder af den nybagte familie. Men vores store udvalg af gaveideer er vi sikre på, at du kan finde den bedste gave til baby

Barselsgave fra bedsteforældre

Bedsteforældre har en helt speciel plads i barnets liv, og det er en stor glæde at kunne give en unik og personlig barselsgave. Barselsgaver fra bedsteforældre kan være mange ting, men at vælge noget, der vil vare ved og skabe varige minder, er altid en god idé. Dahls Gravering har mange smukke muligheder til dette.

Det kan være en sød sparebøsse med barnets navn og fødselsdato indgraveret, et stykke børnebestik, der vil blive en daglig påmindelse om bedsteforældrenes kærlighed, eller et smykkeskrin til at gemme barnets første tand eller hårtot. Hvad end det er, så er personlige barselsgaver fra bedsteforældre en skøn måde at byde det nye familiemedlem velkommen på og skabe et varigt minde om denne specielle tid.

Barselsgave til veninde

At finde den rette barselsgave til en veninde kan være en udfordring, men heldigvis har Dahls Gravering mange smukke og personlige barselsgaver, der vil være et hit hos enhver ny mor. Et smukt indgraveret smykke, som et mor/barn-smykke, kan være en meget personlig og rørende gave. Eller hvad med et smykkeskrin til at gemme barnets første tand eller hårtot? Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at huske på, at det ikke handler om prisen, men om tanken og følelsen bag gaven.

Barselsgave til kollega

Hvis en kollega lige har fået en baby, er det en fin gestus at give en barselsgave. En personlig barselsgave som en sparebøsse eller et stykke børnebestik med barnets navn indgraveret er både en praktisk og mindeværdig gave. Hos Dahls Gravering kan du finde et bredt udvalg af gaver, der kan tilpasses til den nybagte forælder. Husk, at det ikke nødvendigvis behøver at være en stor gave - det vigtigste er, at det viser din omtanke og lykønskning.

Hvor meget skal en barselsgave koste?

Der er ingen fast regel for, hvor meget en barselsgave skal koste. Det afhænger af ens økonomi og forholdet til forældrene. Det vigtigste er at vise, at du tænker på dem, og at du ønsker at fejre den nye tilføjelse til familien. Hos Dahls Gravering er det nemt at give en personlig gave som barselsgave, da alle vores produkter tilbydes med gratis gravering.

Så uanset om du leder efter en barselsgave til mor i form af et smukt barselsgave til mor smykke, en praktisk barselsgave til far, eller en sød barselsgave til baby, håber vi, at denne guide har givet dig masser af inspiration og hjælp til at finde den perfekte barselsgave.

Barselsgave traditionen

Barselsgavetraditionen er en dybt rodfæstet skik i mange kulturer, der tjener til at fejre en families nyeste medlem. Det er en kærkommen måde at udtrykke støtte og glæde over den nyfødtes ankomst. Men hvad er egentlig en barselsgave? Ordet "barsel" stammer fra gammeldags dansk og henviser til den periode, hvor en mor hviler og restituerer efter fødslen. Traditionelt set har barselsgaver tendens til at være praktiske genstande designet til at hjælpe forældrene, såsom tøj, bleer og babyudstyr.

I dag er denne tradition dog vokset til at omfatte en bredere vifte af gaver. Det kan være alt fra personlige smykker med gravering eller andre personlige gaver. Uanset hvad, er det vigtigste ved en barselsgave intentionen bag den - at fejre en glædelig begivenhed og støtte de nye forældre på deres rejse. Hos Dahls Gravering mener vi, at den bedste barselgave man kan give er en personlig barselsgave. 

Køb personlig barselsgave hos Dahls Gravering

Hos Dahls Gravering forstår vi, hvor specielt og unikt en barns ankomst til verden er, og vi har specialiseret os i at skabe barselsgaver, der matcher denne enestående begivenhed. Vores store udvalg af personlige barselsgaver giver dig mulighed for at finde en gave, der passer præcis til din smag og budget.

Hver eneste barselsgave, vi tilbyder, kan gøres unik med en gratis gravering, som giver dig mulighed for at tilføje barnets navn, fødselsdato, vægt, højde eller en sød hilsen. Med alt fra smukke smykker, fotorammer, børnebestik til søde æsker til første hårtot og tand, finder du garanteret en gave, der vil blive værdsat og husket i mange år frem.

Vi ved, at det at vælge den rigtige barselsgave kan være en stor beslutning, men med Dahls Graverings omfattende udvalg og dedikerede kundeservice er vi sikre på, at du vil finde den perfekte gave. Oplev glæden ved at give en personlig barselsgave, der vil bringe glæde og mindeværdige øjeblikke for de nybagte forældre.

Andre artikler til dig