Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
89 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Firmagaver

Firmagaver171 varer

Firmagaver kan have større betydning end du måske går og tror. De kan være med til at skabe et større grad af motivation hos de ansatte, mere glæde og humør på arbejdspladsen. Grundlæggende har alle mennesker et ønske om at blive værdsat for deres indsats - særligt af en arbejdsgiver. Med en gave fra Dahls Gravering lader du medarbejderen vide at de og deres arbejde er vigtigt for din virksomhed.

Viser 1 - 171 af 171

Danske firmagaver

Netværk og udvikling. Udvikling og netværk. I vores moderne tid synes de to ting at være uløseligt forbundne. Verden er blevet mindre og den fart udviklingen har synes ikke at falde i hastighed - snarere tværtimod. En sådan udvikling har selvsagt betydning for virksomhederne relation til deres kunder og medarbejdere og den måde hvorpå de kommunikere og netværker på indbyrdes. Hos Dahls Gravering tilbydes et bredt udvalg af firmagaver online. Alle er de danske produceret og med stor omhu for kvalitet og håndværk. Sortimentet for gaven til netop din forretningsforbindelse, ny eller eksisterende, er stort og varieret. Det samme gør sig gældende hvis du og din virksomhed ønsker at påskønne en medarbejder eller fejre en succes med medarbejdergaver til virksomhedens ansatte.

Moderne virksomheder er blevet mere bevidste om hvad der kræves for at fastholde deres medarbejdere, i en tid hvor arbejdsmarkedet er ganske fleksibelt og hvor mulighederne er mange. Mange virksomheder har samtidig også indset vigtigheden af kundepleje og dermed hvad en lille eller stor betænkelighed i form af en gave, kan have af betydning for den gode relation og samarbejde. Udveksling af gave mellem virksomhed og kunde behøver ikke blot at være en symbolsk anerkendelse af en vellykket forretning, men kan også fungere, som en form for social lim, der skaber følelsen af loyalitet og fællesskab mellem parterne.

Styrk kunderelationen

Ved at betænke kunden med en gave så styrkes relationerne til de eksisterende kunder, og de fastholdes i den gode kontakt sådan at de vedbliver med at købe virksomhedens ydelser eller produkter. Kundepleje er lig med omsætning og omsætning er lig med fremtidig vækst så også i den optik er firmagaverne værdifulde med henblik på optimering af din virksomhed. Vil du se mere omkring firmajulegaver, kan du klikke på linket. Men én ting er at pleje de eksisterende forretningsforbindelser noget andet er at skabe nye kontakter til potentielle kunder, og her kan firmagaver også være en særdeles frugtbar løsning, hvor virksomheden kan gøre opmærksom på sig selv og deres ydelser og forhåbentlig kan det så lede til et fremtidigt samarbejde.

En gave fra Dahls Gravering er en personlig gave - hver gang. Hvis din virksomhed er lille og har få, men store kunder er det vigtigt at, du så vidt muligt giver personlige gaver. Hvis din virksomhed derimod har mange kunder med mindre ordre bør fokus være på at finde en gave der vil glæde de fleste af dine kunder. Ift. medarbejdergaver handler det om autencitet, om den personlige hilsen. Hos Dahls Gravering er vi rigtig gode til netop det! Vi hjælper dig med at påskønne dem der hver dag er med til at skaber vækst i din virksomhed.

Dine medarbejder vil elske en personlig gave

Umotiverede medarbejdere og et, ofte deraf følgende, uinspirerende arbejdsmiljø er der nok ikke mange af os der kan sige os fri for at have oplevet. Det er kedeligt og kan være virkelig ødelæggende internt såvel som ekstern i en virksomhed. Anerkendelse af medarbejderen er vigtig, da det skaber motivation. Anerkendelse kan have mange former - en bonus, et vellykket resultat for virksomheden eller gaver til de ansatte. Det er en symbolsk og konkret gestus der har en reel betydning for motivation og trivsel hos medarbejderen. Hvis alle føler sig værdifulde og som en del af arbejdsfællesskabet vil det ofte også influere på den generelle stemning i virksomheden, og ofte vil de ansatte også være mere produktive i løbet af dagen.

Desuden ved vi at det psykiske arbejdsmiljø er, om ikke vigtigere, så ihvertfald lige så væsentligt som det fysiske arbejdsmiljø. Arbejdsprocessen bliver simpelthen lettere og nemmere at effektuere, og dette gør sig især gældende i perioder med spidsbelastninger hvor virksomhedernes ansatte kan føle sig ekstra pressede til at levere deres yderste.