Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
97 kr 1995 kr
Mærker
more... less

Amulet smykke22 varer

Viser 1 - 22 af 22

Amulet smykke og halskæder

En amulet er en slags talisman eller et smykke, der bæres om halsen eller i lommen. Det siges, at en amulet er en magisk beskyttelse mod alt ondt, såsom sygdom og ulykke, og bæreren af en amulet bliver også hjulpet til at opnå kraft og lykke igennem livet.
Her hos Dahls Gravering kan du købe amulet smykke og halskæder med gratis gravering til at bære om halsen. Vi har amuletter både som guld- og sølvsmykker i mange forskellige forskellige størrelser og faconer.
Det er en smuk og kærlig tanke at give en person, som du holder af, en amulet, der ifølge gammel tro kan beskytte mod alt ondt og samtidig give personen styrke og mod. Et amulet smykke vil være en perfekt gave til en dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave eller til din kæreste eller bedste ven. Tja, vi har alle brug for lidt magi her i hverdagen, og selv om vi måske ikke lige tror på det okkulte, så skader det jo ikke at gardere sig lidt. I hvert fald er historien om amuletter interessant, og amuletter har været brugt og bliver stadig brugt flittigt af mange forskellige befolkninger rundt om i verden.

Populært sortiment

Hos Dahls Gravering råder vi over et stort og populært sortiment af amulet smykker. Og når du køber smykker her hos os, er det gratis at få graveret en tekst i smykket. Det kan være et navn eller en personlig hilsen eller nogle lykkebringende ord . . du bestemmer selv, hvad det skal være. Du kan få amuletter med mælkebøtter, hjerter, verdenskort, bølger, fredsduer, Livets træ, kors, blomster og meget mere på forsiden, og så kan du selv bestemme en graveret tekst på bagsiden. Der kan også graveres en enkelt ting eller et bogstav på forsiden af nogle af smykkerne. Smykkerne leveres med en tilhørende kæde, så de kan tages i brug med det samme, og alle smykker bliver leveret i en æske, så de er lige til at give som gave.

Høj kvalitet

Det er dejligt at give et personligt smykke i gave, og det vil altid vække glæde og begejstring hos modtageren. Shop amulet smykke og halskæder her hos os. Vi sælger kun smykker i høj kvalitet, og du får gratis gravering i det smykke, som du køber. Vi har en hurtig levering her hos os. Selv om vi skal gravere en personlig tekst i dit smykke, kan vi levere varen i løbet af 2-3 dage.