Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
90 kr 90 kr

HUNDETEGN32 varer

Hos Dahls Gravering finder du et spændende udvalg af flotte og ikke mindst billige hundetegn med gravering. Her finder du noget til små som store hunde, et væld af former og farver samt priser, så alle kan være med. Kvaliteten er høj og leveringstiden blot 2-3 dage. Vi har gjort det let at handle lækkerier til menneskets bedste ven online. Her finder du også kattetegn. Et væld af farver, former og fine detaljer præger sortimentet. Find din egen favorit.

Viser 1 - 32 af 32

Bredt udvalg i høj kvalitet

Du finder dem i næsten alle tænkelige varianter - skiltene til de kære hunde og katte. Gå på opdagelse i et udvalg, der, afhængig af sortiment, byder på designs som:

  1. Rund
  2. Firkantet
  3. Hjerte
  4. Kødben
  5. Pote

Forskellige materialer som aluminium, stål og rustfri stål præger sortimentet. Aluminium er et let materiale, der egner sig fortræffeligt til hvalpe og mindre hunde, hvorimod vores populære stålskilte ikke alene gør sig flot på de lidt større hunde, men også giver et flot look. Find den variant, der matcher bedst til din hunds personlighed. Vi frister med både spændende detaljer som poter, dødningehoveder og kontrastfarver. 

Altid gratis gravering

Vi tilbyder altid mulighed for at få gravering på de produkter, som vi har i sortiment hos Dahls Gravering. Det er en del af den gode service, som du får, når du handler hos os. Søger du efter et flot hundeskilt med navn, så er du kommet til den rigtige side! Ifølge hundelovgivningen skal din hund bære synlige informationer som disse lovpligtige skilte. Ifølge § 1, stk. 1, punkt 1, så er dit navn, adresse, tlf. og hundens navn gode at oplyse fra hunden er 4 måneder gammel.

Vi tilbyder ikke alene mulighed for gravering på vores produkter, men også upload af billede. Send en fil og sammen finder vi den bedste løsning til det produkt du har valgt. Da vi selv ejer vores lasergraveringsmaskiner og dermed kan minimere ekspeditionstiden, så kan du altid regne med hurtig levering af din ordre. Det er trygt og sikkert at handle hundeskilt hos Dahls Gravering med et sikkert betalingssystem og vores altid gode kundeservice.