Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
24 kr 1195 kr
Mærker
more... less

Gave til færdiguddannet70 varer

Kender du en, der bliver student, svend eller færdiguddannet fra universitet? Eller som noget helt fjerde? Uanset uddannelsen er det blevet en tradition at give ham eller hende en færdiguddannet gave. Men hvad skal du finde på?

Viser 1 - 70 af 70

Find personlig gave til færdiguddannet

Når du gerne vil give noget personligt, er det oplagt at vælge en ting med gravering på. Det kunne være en sød træfigur, en flot vase, en nøglering, et skærebræt, et sæt ølglas eller en flot køkkenkniv. Du finder masser af inspiration til personlig gave til færdiguddannet i vores store udvalg. Husk, at vi altid giver dig gratis gravering med i købet. Bestil gave til færdiguddannet hos Dahls Gravering, vi leverer altid hurtigt og indenfor 2-3 dage.

Oplev gratis gravering og mange flotte designs

En færdiguddannet gave må gerne være noget særligt og personligt. Det er sjovt at få gaver, som man gemmer med årene og kan mindes ens store øjeblik med. Træfigurer er oplagte som gaver til den studenten, svenden eller bacheloren. Det er en fin pyntegenstand, som man kan have stående i mange år.

En nøglering med navn eller en personlig besked er også et godt valg. Den kan den færdiguddannede bruge, når han eller hun skal flytte hjemmefra og have styr på nøgler til lejlighed og bil. Smykker er altid ideelle som gaver. Et personligt smykke med gravering vil helt sikkert glæde den nyuddannede. Få det graveret med navn, forbogstav, dato eller en personlig hilsen.

Altid høj service og hurtig levering

Shopper du færdiguddannet gave hos Dahls Gravering, får du et væld af fordele. Har du spørgsmål til gravering? Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål. Dog er det ret nemt at tilføje din personlige gravering ved køb her i webshoppen. Du finder flere felter, hvor du kan skrive din besked, ligesom du også kan vælge skrifttype selv.

Bestil online og få graveret din personlige gave

Det skal være nemt at finde en gave til den færdiguddannede. Dahls Gravering fører et bredt udvalg af smykker, ting til boligen, accessories og meget mere. Alle kan de graveres med en personlig tekst, som gør gaven helt unik og personlig. Find den personlige gave til studenten, svenden eller bacheloren i dag!