Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
125 kr 2395 kr
Mærker
more... less

Smykker344 varer

Smykker med gravering

Et smykke skal være personligt, og du kan gøre det ekstra personligt med en gravering. Det kan f.eks. være dit navn, dine børns navne, et yndlingscitat, din kærestes navn eller en mærkedag. Et armbånd med gravering kan minde dig om det vigtige i dit liv. Du bestemmer helt selv, hvad smykket skal fortælle om dig. Armbåndet kan samtidig gemmes under ærmet, så udsagnet mest er for din egen skyld. 

Viser 1 - 200 af 344

Personlige smykker bliver din signatur

En halskæde med indgravering springer i øjnene hos dem, der møder dig. Det kan være dit navn, så du slipper for de akavede situationer, hvor kolleger eller bekendte har glemt dit navn. Det kan også være en "icebreaker" med et sjovt ord eller lidt talmagi, der pirrer nysgerrigheden og aftvinger spørgsmål. Måske vil du bare have dit favoritbands initialer? Eller en forkortelse, som kun de indviede forstår?

Vi kan også gravere billeder, så du kan have et billede af dine børn eller børnebørn med dig hele tiden. Eller kæresten? Eller måske dit kæledyr? Der er ikke nogen begrænsninger.  

Personlige smykker forsvinder ikke så let 

Smykker med indgravering har også den fordel, at ingen rigtig har interesse i at stjæle dem. Skulle de blive væk, er de også lidt lettere at finde igen. Indgravering smykker forbliver personlige, uanset hvad der sker med dem.  

Herunder kan du se vores store udvalg af smykker. Der er noget for enhver smag. Selve indgraveringen er gratis.