Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
175 kr 1495 kr
Mærker
more... less

Børnesmykker34 varer

Smykker til børn er en oplagt gave. Det kunne være til barnedåben eller en af barnets fødselsdage. Med et flot smykke kan du give barnet en gave, som vil blive mindet for livet. Hvem har ikke gemt deres smykker, fra dengang de var barn? 

Viser 1 - 34 af 34

Børnesmykker - opdag et bredt udvalg

De er fine at kigge på og huske tilbage, ligesom de også kan gå i arv til ens egne børn. Dahls Gravering fører et bredt sortiment af smykker til børn. Opdag alt fra sølvsmykker til forgyldte smykker - og find både armbånd og halskæder med alverdens søde vedhæng som hjerter, sommerfugle, heste, firkløver og meget mere. Vi har utrolig mange søde smykker, der er perfekte som gave til dåbsbarnet eller fødselaren.

Gratis gravering af smykker til børn

Vil du gerne give barnet en ekstra personlig gave? Vi tilbyder børnesmykker med gratis gravering. Du kan dermed personliggøre smykket yderligere ved f.eks. at få skrevet barnets navn eller fødselsdato derpå. Det er en rigtig fin måde at gøre smykket ekstra særligt og helt unikt på.

Hos Dahls Gravering vil vi gerne gøre det nemt for dig at give en personlig gave. Vi tager derfor ikke noget ekstra gebyr for at gravere de smykker, du køber hos os. Det er let og simpelt at udfylde teksten, når du bestiller barnesmykket - og du kan også vælge mellem flere skrifttyper.

Hurtig levering og mange andre fordele

Søger du flotte smykker til børn? Vi fører et bredt sortiment i vores online shop. Det er derfor nemt for dig at bestille smykket til gaven. Vi leverer ordren hurtigt indenfor 2-3 dage - også når smykket skal graveres.

Bestil nemt online og få graveret dine smykker

Du behøver ikke at gå i en fin smykkebutik for at købe børnesmykker med gravering. Smykker købt i vores online shop kan du også få graveret. Det er ovenikøbet altid gratis. Nemt er det også. Vælg et fint sølvarmbånd med en lille plade. Herpå kan du få skrevet barnets navn og eventuelt også fødselsdatoen, hvis gaven er til barnedåb. Du kan få graveret en hvilket som helst anden sød besked.

Har du spørgsmål til gravering af børnesmykkerne? Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget. Bestil børnesmykker hos Dahls Gravering i dag, og vælg mellem et bredt udvalg af flotte smykker.