Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
95 kr 899 kr
Mærker
more... less

Glas40 varer

Hos Dahls Gravering hjælper vi hvert år et stort antal danske kunder med at gøre deres gave til noget helt specielt. Om det er den romantiske til kæresten, den kommende ægtefælle, kammeraten, dine forældre eller måske en værtindegave - sammen finder vi den bedste løsning på smukke glas med gravering. 

Viser 1 - 40 af 40

Gravering i glas med hurtig levering


Du kan selvfølgelig også vælge at forkæle dig selv og dit hjem med lækkerier til borddækningen så som eksklusive champagneglas til nytårsaften, cognacglas med kammeraternes navn på til pokeraftenen eller måske dit helt personlige vinglas med navn, så ingen tager fejl. Uanset dit valg af design, tekst og anledning, så kan vi garantere dig et smukt og imponerende resultat hver gang. Det er nemlig os selv, der står for graveringen. Vi sætter en ære i smukt udført arbejde, så du kan roligt glæde dig.

Bredt udvalg og gratis gravering

Vi tilbyder altid gratis gravering på alle vores produkter - derfor får du også mulighed for gratis gravering i glas, når du handler hos os. Sortimentet byder nemlig på noget til hver en lejlighed. Ud over vores populære kander, flasker og karafler kan du vælge imellem spændende varianter af glas til bl.a.:
 1. Vand
 2. Hvidvin
 3. Rødvin
 4. Cognac
 5. Champagne
 6. Gin
 7. Øl
Gør din borddækning til noget helt specielt, eller overrask én du holder af med en personlig gave. Der er ikke noget så skønt som en personlig gave. Uanset om du handler gaven til en speciel lejlighed, en værtinde- eller værtsgave, gaven til ham eller hende du holder af eller måske en sjov gave til din mor eller far, så bliver din gave altid helt speciel. Hos Dahls Gravering hjælper vi dig med at gøre din gave flot, eksklusiv, hyggelig, mindeværdig eller måske romantisk. Glas gravering kan laves med både tekst og billede.

Romantisk gravering på glas

Skal vi hjælpe dig med at gøre dagen for din forlovelse helt speciel med jeres navne indgraveret i de champagneglas, som I skåler med, eller er du på udkig efter den perfekte gave til dit livs udkårne til en anden speciel lejlighed, så kan du her tage romantikken til nye højder. Du kan eksempelvis vælge at gøre brug af følgende tekst og symboler som:

 1. Initialer
 2. Navne
 3. Romantiske citater
 4. Dato
 5. Billede
 6. Hjerter
Send din fil og din forespørgsel, så finder vi sammen den bedste løsning med valg af skrift og rette størrelse på teksten. Leveringstiden er 2-3 dage.