Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
250 kr 1995 kr
Mærker
more... less

Veninde smykke26 varer

Vil du gerne give en skøn gave til din bedste veninde? Hvorfor så ikke vælge et flot og personligt veninde smykke? Hos Dahls Gravering finder du et bredt udvalg af pæne smykker - enkeltvise eller i sæt. 

Viser 1 - 26 af 26

Personligt veninde smykke med gravering

Vi graverer dem gratis med din helt personlige tekst. Om det er hinandens forbogstaver, et særligt ord eller en sød besked. Det er op til dig. Opdag hele udvalget her i webshoppen, og find det perfekte smykke med gravering til din veninde. Vi fører smykker i 8 karat guld, i sølv eller forgyldt - som hjerte, delt hjerte, amulet med motiv og mange flere flotte designs.

Giv en personlig gave til din veninde

At have en bedste veninde er helt fantastisk. Derfor er det også rart at kunne forkæle hende en gang i mellem. Det kan du gøre ved at vise jeres venskab med et flot smykke til jer begge to. Venindesmykkerne skal naturligvis være personlige med jeres helt egen gravering af navn, forbogstav eller en sød hilsen.

Dahls Gravering forhandler et vælg af fine veninde smykke med gratis gravering. Du finder både forgyldte smykker, smykker i sølv eller i 8 karat guld. Opdag alt fra halskæder, til flotte vedhæng der kan bruges på en halskæde eller på et armbånd. Vi har lige det flotte smykke, der kan forevige jeres venskab.

Få gratis gravering og andre fordele

Dahls Gravering byder på smukke smykker til ægte veninder. Du finder dem i enhver prisklasse og naturligvis altid med gratis gravering. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at bestille et personligt venindesmykke til dig og din veninde. Derfor kan du selv vælge den tekst, der skal graveres på smykket. Ligesom du også selv vælger skrifttypen.

Bestil her og glæd din veninde med en flot gave

Vil du glæde din veninde med et flot smykke, som I begge kan bære hver især? Et venindesmykke er en oplagt gave til hendes fødselsdag eller bare fordi, du har lyst til at forkæle hende og vise, at du sætter pris på jeres venskab.

Dahls Gravering byder på mange flotte smykker, som helt sikkert kunne blive jeres unikke venindesmykke. Udforsk sortimentet her i webshoppen, og find selv på en tekst til venindesmykket.