Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
395 kr 1195 kr
Mærker
more... less

Manchetknapper15 varer

Hos Dahls Gravering finder du et stort og spændende udvalg af manchetknapper. Flotte, elegante, eksklusive, maskuline eller måske bare klassiske. Find din yndling blandt et stort udvalg af forskellige former og materialer - alle med mulighed for laser gravering helt uden meromkostninger. Dertil kommer muligheden for at få dem med striber, med forgyldt kant, i rustfri stål eller måske i sølv. 

Viser 1 - 15 af 15

Høj kvalitet fra populære mærker

Er du på udkig efter en personlig gave eller ønsker du at forkæle dig selv med noget lækkert til din garderobe, så har du her muligheden for at gøre dit køb til noget helt personligt med at få påført monogram, et billede, en tekst eller lignende.

Vi tilbyder et bredt sortiment, så der skulle være noget for enhver smag - ens for alle designs er dog den høje kvalitet. Vi har gjort det lækkert at handle manchet knapper online. Her finder du nemlig ikke bare høj kvalitet, men også elegante designs fra populære mærker som:

  1. Andreas Daub
  2. Nordahl Andersen

Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Vores sortiment frister, afhængig af årstidens trends, bl.a. med børstede materialer, fine rundinger og rhodineret sølv. Ren luksus til dit jakkesæt.

Gratis gravering

Vi tilbyder altid muligheden for at få gratis gravering på de produkter, som du køber hos Dahls Gravering. Det betyder også, at dine smarte manchetknapper kan blive endnu smartere og ikke mindst mere personlige manchetknapper med indgravering. Vi er selv i besiddelse af professionelle graveringsmaskiner og udfører derfor alle opgaver selv - automatisk som manuelt afhængig af opgave - dette er med til at sikre dig en hurtigere ekspeditionstid på din vare.

Skal du være flot klædt på og mangler prikken over i'et, så er denne form for tilbehør til din habit, smoking eller kjole og hvidt helt perfekt til lejligheden. Send en fil med dine ønsker så som et billede, et logo, et navn, dine initialer eller andet tekst, så uploader vi og sørger for at gøre din gave helt speciel - uanset om det er til dig selv eller én du holder af.

Vi rådgiver gerne omkring valg af skrifttype, antal bogstaver til rådighed på det udvalgte produkt m.m. Giv os et kald på tlf. 20 33 76 60, så finder vi sammen den bedst mulige løsning til dig. Vi leverer indenfor 2-3 dage, og du kan trygt handle hos Dahls Gravering, da vi naturligvis har sørget for sikker betaling.