Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
195 kr 2869 kr
Mærker
more... less

Piet Hein Bordflag11 varer

Her finder du flot og enkelt Piet Hein flag med det kendt miniatura af super ægget.

Piet Hein flag er i høj kvalitet og kan gøre glæde til mange fødselsdage. 

Her kan du både få indgraverede med din egen tekst eller få lavet et personlig dåbsflag fra Piet Hein.

Viser 1 - 11 af 11

Piet Hein flag

Et Piet Hein flag er et flot og enkelt flag i høj kvalitet, der kan vække glæde ved mange fødselsdage i familien. Det er muligt at få indgraveret din helt egen tekst på flaget, eller få lavet et personligt flag til at give i dåbsgave eller til en konfirmation eller et studentergilde.

Piet Hein bordflag

Med et bordflag fra Piet Hein får du et flag i et fantastisk design, hvor Dannebrog kan vejre hver eneste gang, at der er en begivenhed, der skal fejres. Et flag fra Piet Hein er kendt for dens top af bordflagstangen, hvor der sidder en miniature af det kendte Piet Hein super æg. Foden på flagstangen er ellipseformet og i børstet stål. Bordflagene fås i forskellige størrelser fra 25 til 50 cm.

Piet Hein gulvflag

Det er dejligt at kunne sætte et flot gulvflag op, når nogen i familien har fødselsdag. Det er en rigtig god tradition af have, at flaget bliver sat op for én om morgenen, når man har fødselsdag. Med et Piet Hein gulvflag får I et elegant flag med en tung fod, som gør, at flaget står stabilt og sikkert uden at vælte. Gulvflaget er 170 cm højt. Foden måler ca. 30 cm i diameter og er formet som superellipse og med et Piet Hein logo indgraveret.
Der er mulighed for at få lasergraveret et navn, en lille hilsen eller evt. et firmalogo på foden. Dette vil gøre flaget til en perfekt gave. Det lasergraverede vil fremstå i sort tekst, og alle teksttyper er velegnede på dette gulvflag. Hvis der skal indgraveres et logo, så send en mail på info@dahlsgravering.dk eller ring på tlf. 20 33 76 60, så jeg evt. kan hjælpe med opsætning.

Gratis indgravering

Her hos Dahls Gravering kan du bestille dit flag fra Piet Hein med en gravering. Leveringstiden er 2-3 dage. Vi sælger de flotte flag til en god pris, og du kan endda bestille gratis gravering på dit flag. Og så bliver flaget leveret i en fin æske, der er lige til at give i gave. Udover at være den perfekte gave til et barnedåb, vil det også være en god gave til én, der fylder rundt, eller måske til et brudepar med deres bryllupsdag, så det kan sættes frem alle efterfølgende bryllupsdage samtidig med, at det også kan bruges, når der bliver fejret fødselsdage. Piet Hein flag er beregnet til at kunne holde hele livet.

Piet Hein bordflag - fødselsdagsflag. Bordflage fra Piet Hein er i en klasse for sig. Udover at brillere med det danske flag, Dannebrog, så har de et yndefuldt og elegant udseende, der både glæder og forbløffer. Bordflagene fås i forskellige størrelser fra 25cm til 50cm og som et gulvflag.

Piet Hein flag er meget kendt for dens top af bordflagstangen, hvor der sidder en miniature af hans kendte super æg. Foden har en elipse formet fod som er i børstet stål. Hos Dahls gravering kan alle Piet Hein bordflagene bestilles med gravering. Dette er den perfekte gave til den runde fødsellar, der har alt.

Du kan også glæde sølvbryllupsparret med et smukt graveret flag, så de har et særligt og personligt minde om et af livets helt store øjeblikke. Piet Hein flag er et kvalitetsflag som kan holde hele livet.