Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
150 kr 949 kr

Gæstebog19 varer

Hos Dahls Gravering vil vi gerne være med til at gøre dine højtider og specielle anledninger ekstra mindeværdige. Med vores populære gæstebøger til højtider, så kan et bryllup, en barnedåb, studenterfesten eller måske konfirmationen give anledning til yderligere mindeværdige stunder, når hver en hilsen og skønne personlige beskeder læses og genopleves igen og igen.

Viser 1 - 19 af 19

Personlig gæstebog

Forlæng festen med en flot graveret gæstebog som dine gæster kan skrive i. Efterfølgende kan du glæde dig over festen i mange år frem. Bøgerne er af høj kvalitet og kan holde til at blive hevet frem for at genleve minderne. Se vores store udvalg af gæstebøger herunder og find den der passer til din fest. Gæstebøger kan i stor grad anvendes til en studenterfest, bryllup, barnedåb og konfirmation. Bogen hjælper med at opretholde de gode minder og søde beskeder, der er blevet skrevet til en fest. Da ikke alle når at give gæsten nogle søde ord med på vejen, er bogen derfor en god mulighed. Uanset om det er en kort hilsen, et digt eller en lang besked, vil gæsten altid blive glad og rørt. Udover at skrive en personlig hilsen, vælger mange i dag også at anvende bogen til at holde styr på hvem der var med og hvilke gaver man man fik.

Flotte gæstebøger med indgravering

Vi varetager selv alle opgaver, når det gælder gravering af bøger som disse. Der er fokus på detaljen og med din udvalgte tekst og skrifttype, så får du her en smuk og personlig bog med et eksklusivt look. Teksten brændes ned i læderet ved hjælp af specialmaskiner med laser, hvilket giver et flot rustikt udseende. 

Du kan tilmed, afhængig af design, glæde dig over skønne detaljer som:

  1. Lækker italiensk læder eller kunstlæder
  2. Syet og limet ryg
  3. Indbygget bogmærke bånd
  4. Mulighed for forhøjet kant
  5. Mulighed for tekst, billede eller logo

Vælg imellem flere forskellige former for materialer, farver, tykkelser og detaljer - naturligvis i høj kvalitet. Der er helt sikkert noget for enhver smag og ikke mindst noget til enhver lejlighed. Få den sort. Få den brun. Få den klassisk eller måske med barok stil? Få den farverig og fyldt med detaljer eller måske helt enkel og stilfuld? Uanset dit valg får du her muligheden for at alle gæster kan lave en personlig hilsen.

Skriv en personlig hilsen

Mærkedage og specielle begivenheder har det med at passere hurtigt forbi. Dagen, som du havde glædet dig sådan til er pludselig ovre. Med en gæstebog til bryllup eller barnedåb, konfirmation eller anden højtid, så kan du med en sådan bog mindes dagen igen og igen. Få smil på læben og få en mindeværdig dag med dette skønne tilbud, der ikke alene bliver en fantastisk personlig gave til dig selv eller én du holder af, men også bliver fyldt med skønne personlige hilsner fra alle dem du holder af. Vælg også imellem scrapbøger og efterskole bøger. Alle med høj kvalitet, lave priser og hurtig levering, når du handler hos Dahls Gravering.

Har du en speciel forespørgsel, så skriv til os eller ring på tlf. 20 33 76 60.