Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
95 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Personlig gave til ham117 varer

Gaver vækker altid glæde og begejstring, især hvis gaven er valgt med omhu og er personlig. Mangler du inspiration til din næste personlig gave til ham, så har vi gjort det let for dig. 

Viser 1 - 117 af 117

Stort udvalg af gaveideer til ham

Hos Dahls Gravering kan du være sikker på, at du bliver inspireret til dit næste gavekøb. Vi gør en dyd ud af at have så bredt et udvalg af gaveideer som muligt, og vi håber, du finder gaven, der finder vej til hjertet her på sitet. Vi har også brugsting – klassiske brugsting, som f.eks. en flot vand karaffel fra Rosendahl eller hvidvinsglas, som kan være gode bud på den perfekte indflyttergave til ham.  Teksten på alt glas bliver lasergraveret, hvilket vil sige, at graveringen foregår på en højteknologisk metode, hvor lyset skæres ned i materialet. Ingen overflader er for store og ingen detaljer er for små til, at vi ikke kan klare graveringsopgaven.

Vælg en personlig gave til ham der har alt

Alle vores produkter er nøje udvalgte og er typisk klassiske, tidsløse designs, der appellerer både til hende og ham. Vi har et stort udvalg af kreative gaveideer til billige penge – og alle priser er inkl. gratis gravering. Dahls Gravering er din garant for hurtig levering og kvalitet, der holder i mange år. Vi har 2-3 dages levering på alle graverede varer. Kontakt os på telefon: 20337660/ skriv til os på info@dahlsgravering.dk, så vi kan komme i gang med lige præcis den gave med den personlige gravering, som du drømmer om.

Hos Dahls Gravering har vi gjort det til vores fornemste opgave, at tilbyde tidsløse og billige gaveideer med en personlig indgravering efter eget ønske. En mindeværdig gave, der med garanti vil gøre lykke.

Kortholder – gave til ham der har alt

Hvad skal man give manden, der har alt? Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige gave til ham eller en personlig gave til kæresten. I dag er der ikke mange mænd, der går rundt med deres kreditkort i en tegnebog eller en pung. Det er blevet mere nemt at opbevare kort i en smart og fix kortholder, der kan rumme både kort og penge. Kortholderen måler 95 x 65 mm og er i mat sort stål. Vi graverer gratis den ønskede tekst, så kortholderen bliver så personlig og mindeværdig en gave til ung mand, som mulig.