Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
129 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Træfigurer70 varer

Klassiske træfigurer

Er du også draget af de smukke træfigurer, der præger rigtig mange danske hjem i dag? Det nordiske design og de klassiske linjer er med til at peppe ethvert hjem op på et helt nyt niveau. De lækre materialer og de finurlige figurer er bare et must i en stilbevidst indretning i ethvert dansk hjem.

Viser 1 - 70 af 70

Finurlige figurer i træ

Hos Dahls Gravering kan du få træfigurer dyr fra de kendte designere Hans Bølling og Georg Jensen. Vi har blandt andet Bølling Ællingen, Bøllings Duck, Bøllings Ugle, Georg Jensens Elephant og den eksklusive Rufus Hund af Hans Bølling. Herudover kan du også få den populære serie af karakteristiske figurer af Concrete Animals fra Korridor Designs. Disse figurer er ikke af træ, men derimod af beton – men ikke desto mindre ret populære alligevel, og kan være en sjov og mindeværdig gave til mors dag eller noget helt andet.

Figurerne kan lasergraveres med evt. et navn, en dato eller måske et firmalogo – det er kun fantasien der sætter grænser. Graveringen vil blive brændt i materialet og vil fremstå i en mørk brun farve. Vi tilbyder billige træfigurer og gratis gravering på alle dyr. Priser fra 269 kr. Det er forskelligt hvor mange tegn, der er plads til på de forskellige figurer – gå venligst ind på hver træfigur på vores site og læs vores anbefalinger om placering af gravering og hvor mange tegn og hvilken skrifttype, vi anbefaler, på den ønskede figur.

De populære træfigurer er en oplagt gavemulighed til alle særlige lejligheder. Studenter-, dåbs-, bryllups- eller konfirmandgaven. Ingen lejlighed er for lille eller stor til en træfigur. Og med en personlig gravering i træ får du en helt unik og mindeværdig gave, der er trendy og på samme tid tidsløs.

Dahls Gravering er din garant for hurtig levering og kvalitet, der holder i mange år. Der er typisk kun 2-3 dages leveringstid på alt graveringsarbejde. Der er 14 dages returret på varer købt online. Du skal blot returnere varen til Dahls Gravering senest 14 dage efter modtagelsen.