Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
89 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Firmajulegaver171 varer

Om du er ejer af din egen selvstændige virksomhed, leder af en større koncern, eller om du blot er ansvarlig for gavekassen på din arbejdsplads, så kan vi hos dahls gravering hjælpe dig, hvis du står og mangler inspiration i forhold til julegaver firma. Vi har mange spændende og interessante produkter til favorable priser. 

Viser 1 - 171 af 171

Firmajulegaver

Som virksomhedsejer, personalechef eller den ansvarlige for indkøb af julegaver til personalet, kan det være rigtig svært at finde nogle gode julegaver, som alle vil sætte pris på. Her hos Dahls gravering står vi klar til at hjælpe dig, hvis du mangler inspiration til gaveforslag. Vi har et stort udvalg af både spændende og interessante produkter til nogle favorable priser her hos os.

Giv en personlig firmajulegave til dine ansatte

Det er dejligt at kunne give nogle personlige gaver til medarbejdere eller til virksomhedens kunder, som man gerne vil give en opmærksomhed, der kan huskes. Så derfor tilbyder vi her hos Dahls gravering en gratis gravering af gaverne. Det er sådanne små detaljer, der gør, at modtagerne husker den udvalgte gave i mange år fremover. Vi har stor erfaring med at personliggøre de gaver, som I ønsker at give til kunder og medarbejdere.

Firmajulegaver til små og store virksomheder

Vi er behjælpelige med de rigtige firmajulegaver til både små og store virksomheder. Og det gælder både, om det er til medarbejdere eller firmaforbindelser. Det er ikke størrelsen af ordrer, det kommer an på hos os. Det er den glæde, giver og modtager imellem, som vi gerne vil hjælpe med til at skabe, der gør en forskel for os hos Dahls gravering.

Bestil i dag

Når du bestiller firmagaver hos Dahls gravering, så hjælper vi dig med at glæde andre. Og vi har en levering på kun 2-3 dage her hos os. Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvem vi er, eller du ønsker vores assistance til at skabe glæde hos andre med nogle skønne og personlige gaver.

Anderledes firmajulegaver

Der er på mange arbejdspladser en eller anden form for mangeårig tradition, når det kommer til den årlige anerkendelse op mod jul. 

Nogen modtager to flasker vin, andre et par biograf billetter. Men mon ikke det er ved at være på tide at glæde de andre på arbejdspladsen med noget nyt og anderledes. En gave der varer ved, en man kan se på og tænke tilbage og mindes. Det kan vi hjælpe med hos dahls gravering. Vi kan ydermere personliggøre gaven med en gravering, hvis dette ønskes. 

Udover gaver til medarbejdere kan vi også hjælpe, hvis du står og mangler firmajulegaver til kunder i din virksomhed. Har du en god tilbagevendende kunde, som du gerne vil kredse lidt ekstra om, så har vi også her et stort udvalg af mange lækre produkter af varierende karakter. Der er helt sikkert noget, der kan bruges som virksomhedsgaver, så kunderne husker jer med positivt sind. 

Er du i tvivl om, hvad gaven til medarbejderen eller kunden skal være, så kontakt os for en helt og aldeles uforpligtende snak om, hvad det helt rigtige produkt er til lige netop den eller dem, du står og mangler en gave til. Vi står klar til at hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker og behov. 

Uanset hvilken type gave, du har brug for eller hvilket produkt, du vælger, så tilbyder vi hos dahls gravering gratis gravering af gaven. Det er de små detaljer, der gør, at man husker en gave i mange år fremover. Det ved vi hos dahls gravering, og derfor har vi gode erfaringer med at personliggøre de gaver, vi hjælper jer med at skænke. 

Har du brug for at vide mere om, hvem vi er, kan du følge os på vores instagram, surfe frit rundt på vores website, eller blot tage kontakt til os, for at høre mere til os. Der findes ikke nogen større glæde end det at glæde andre. Det er det, vi kan hos dahls gravering. 

Dahls gravering - vi hjælper dig med at glæde andre.