Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
89 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Firmajulegaver161 varer

Om du er ejer af din egen selvstændige virksomhed, leder af en større koncern, eller om du blot er ansvarlig for gavekassen på din arbejdsplads, så kan vi hos dahls gravering hjælpe dig, hvis du står og mangler inspiration i forhold til julegaver firma. Vi har mange spændende og interessante produkter til favorable priser. 

Viser 1 - 161 af 161

Anderledes firmajulegaver

Der er på mange arbejdspladser en eller anden form for mangeårig tradition, når det kommer til den årlige anerkendelse op mod jul. 

Nogen modtager to flasker vin, andre et par biograf billetter. Men mon ikke det er ved at være på tide at glæde de andre på arbejdspladsen med noget nyt og anderledes. En gave der varer ved, en man kan se på og tænke tilbage og mindes. Det kan vi hjælpe med hos dahls gravering. Vi kan ydermere personliggøre gaven med en gravering, hvis dette ønskes. 

Udover gaver til medarbejdere kan vi også hjælpe, hvis du står og mangler firmajulegaver til kunder i din virksomhed. Har du en god tilbagevendende kunde, som du gerne vil kredse lidt ekstra om, så har vi også her et stort udvalg af mange lækre produkter af varierende karakter. Der er helt sikkert noget, der kan bruges som virksomhedsgaver, så kunderne husker jer med positivt sind. 

Er du i tvivl om, hvad gaven til medarbejderen eller kunden skal være, så kontakt os for en helt og aldeles uforpligtende snak om, hvad det helt rigtige produkt er til lige netop den eller dem, du står og mangler en gave til. Vi står klar til at hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker og behov. 

Uanset hvilken type gave, du har brug for eller hvilket produkt, du vælger, så tilbyder vi hos dahls gravering gratis gravering af gaven. Det er de små detaljer, der gør, at man husker en gave i mange år fremover. Det ved vi hos dahls gravering, og derfor har vi gode erfaringer med at personliggøre de gaver, vi hjælper jer med at skænke. 

Har du brug for at vide mere om, hvem vi er, kan du følge os på vores instagram, surfe frit rundt på vores website, eller blot tage kontakt til os, for at høre mere til os. Der findes ikke nogen større glæde end det at glæde andre. Det er det, vi kan hos dahls gravering. 

Dahls gravering - vi hjælper dig med at glæde andre.