Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
100 kr 3789 kr
Mærker
more... less

Personlig gave til hende97 varer

Vejen til en kvindes hjerte er en personlig gave – valgt med hjertet. Mangler du inspiration til din næste personlig gave til hende, så har vi gjort det let for dig. Hos Dahls Gravering har vi gjort det til vores fornemste opgave, at tilbyde tidsløse gaveideer til hende med en personlig indgravering efter eget ønske. En mindeværdig gave, der med garanti vil vække glæde og begejstring.

Viser 1 - 97 af 97

Bliv inspireret til din næste kæreste gave til hende

Eller hvad med en personlig gave til hende, der vækker minder om jer, så kan et par champagneglas med en personlig valgt tekst eller et hjerte, være sagen. Teksten på glassene bliver lasergraveret, det vil sige, at graveringen foregår på en højteknologisk metode, hvor lyset skæres ned i materialet. Ingen overflader er for store og ingen detaljer er for små til, at vi ikke kan klare opgaven.

Stort udvalg

Hos Dahls Gravering kan du være sikker på, at du bliver inspireret til din næste personlig gave til hende. Vi gør en dyd ud af at have så bredt et udvalg af gaveideer som muligt, og vi håber, du finder gaven, der finder vej til hjertet her på sitet. Alle vores produkter er nøje udvalgte og er typisk klassiske, tidsløse designs, der appellerer både til hende og ham. Vi har et stort udvalg af kreative gaveideer og studentergaver til billige penge. Vi følger med i, hvad der er oppe i tiden – men vi er samtidig meget bevidste om design og kvalitet. Alle vores priser er inkl. gratis gravering. Kontakt os gerne for råd og vejledning i forhold til din næste graveringsopgave.

Mindeværdig gave til hende

Hvad skal man give kvinden, der har alt? Det kan være svært at finde på en god gave og ønsker til hende, men hvis man pepper en brugbar gave op, som f.eks. en USB pen med hendes initialer eller fornavn, så er det måske en anden sag? Eller hvad med et trendy smykkeskrin fra FillUp jewellery, der er specielt designet til at give et nemt overblik over yndlingssmykkerne, og på samme tid være dekorativt og anvendeligt. Skrinet emmer af eksklusivitet og det innovative soft gummi design gør det nemt, at have skrinet med i tasken, når man er til sport eller ude at rejse. Det kan også være mulige bud på studentergaver til hende, der næsten er færdig med skolen.