Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
100 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Dåbsgaver301 varer

En dåbsgave er ikke blot en gave. Den repræsenterer et helt nyt menneskeliv og er med til at give en unik mulighed for at gemme en lille del af barndommen for evigt. Med en personlig indgravering, kan du give et par af dine ord med på vejen, der måske kan inspirere eller hjælpe til at huske din rolle i barnets liv.

Viser 1 - 200 af 301

Unikke dåbsgaver med personlig indgravering

I stedet for at give legetøj eller andre ting, der bruges og smides væk, er en gave i sølv, en værdi i sig selv og et minde der gemmes og huskes. Traditionelt set er dåbsgaver i sølv og derfor har vi et bredt udvalg af søde dåbsgaver i sølv. Før i tiden gav man kun piger smykker i dåbsgaver og drenge en sparebøsse eller bankbog. Vi vil gerne give råderum for at holde traditionerne i live, ved både at kunne give sparebøsser og smykker. Men i dag er sølvgaver en gave til både piger og drenge fordi de repræsenterer værdien af dette nye lille menneske. For at kombinere tradition med moderne design, har vi derfor blandt andet sparebøsser i sølv til både hende og ham. For eksempel kan du få en sjov gravko, racerbil eller en sød bamse i sølv, der fungerer som sparebøsse og som er sjov for den lille at lege med lige nu.

Giv en personlig og unik gave, med navnet på den lille nye verdensborger. Hos Dahls Gravering kan du finde søde og personlige dåbsgaver og konfirmationsgaver, med indgraverede navn. Eller du kan lade os indgravere navn, hilsen eller lykønskning på den gave som du har valgt. Vi står klar med råd og vejledning til design og form, der kan være med til at skabe et minde for livet.

Forslag til dåbsgaver

Måske kan det være svært at finde den helt rigtige gave til den lille, men hos Dahls Gravering har vi gave ideer der strækker sig vidt, så du kan finde en dåbsgave der falder i netop din smag. Hos dahls Gravering finder du et udvalg af bestik, tallerkener, eller drikkekopper. Disse er både søde og brugbare og kommer med et ønske om god appetit på livet. Tallerkener og bestik er ideelle til graveringer og vil kunne bruges ved særlige lejligheder eller gemmes som kære minder.

Et flag eller skrin til hele livet

En dåb er blot en af mange fester for den lille nye. Derfor kan et flag måske være den perfekte gave til de mange, mange fødselsdage fremover. Hos Dahls Gravering kan du få et flot flag til bordet i sølv og med søde dåbsmotiver. Denne gave vil med garanti blive set på og værdsat mindst en gang om året. Du kan også vælge et sødt sølvskrin til enten smykker, barnets første tand eller måske en lok af det første hår. Dette giver mulighed for at gemme på meget konkrete minder om barnets første år og med en kærlig indgravering giver du mulighed for at få et minde for livet.