Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
129 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Babyshower66 varer

Et babyshower er altid en glædelig festdag. Det er især en helt speciel dag for den kommende mor, der ofte bliver overrasket af veninder og familiemedlemmer. Man samles for at hygge om og forkæle hende. En babyshower gave kan derfor både være noget lækkert til den kommende mor eller noget som baby kan bruge, når han eller hun kommer til verden. Vi har samlet et stort udvalg af skønne gaver, som barnet kan få glæde af i mange år.

Viser 1 - 66 af 66

Hvad laver man til babyshower?

Først og fremmest så forsøger man på bedste vis at overraske den kommende mor. Hun skal helst ikke vide noget om dagen på forhånd. Dagen forløber så gerne med en masse sjove fejringer af den kommende mor. Det kan være med sjove lege, som at måle hendes mave, skrive beskeder på bleer, gætte barnets vægt, eller at den kommende mor skal gætte deltagernes medbragte babybilleder. Pynten og maden har ofte tema i enten blå eller lyserøde farver, alt efter om den kommende mor venter sig en dreng eller pige. Sidst men ikke mindst handler dagen også gaver. Gaver til babyshower kan være mange forskellige ting, men mange giver typisk en flot gave til barnet. 

Få inspiration til gaveideer til babyshower 

Gaven til et babyshower skal være noget som man kan huske. Derfor må det gerne være noget, barnet kan bruge i flere år. Her på siden finder du et væld af gode idéer. Vi har alt fra bestik, bordflag og smykkeskrin til sølvæsker til barnets hår og tænder - og så tilbyder vi ALTID gratis gravering, så du kan tilføje navn eller personlige ord. 

Er du på udkig efter babyshower gaver, så er Dahls Gravering det oplagte sted at lede. Her kan du gå på opdagelse i et stort og spændende udvalg af flotte, søde, hyggelige, mindeværdige og ikke mindst personlige gaver til den lille ny eller måske til den kommende mor.
 1. Stort udvalg
 2. Populære mærker
 3. Lave priser
 4. Hurtig levering
 5. Gratis gravering
Vi har gjort det let at handle online, og så får du tilmed mulighed for at gøre din gave ekstra speciel med mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på gaven med enten tekst, billede eller symboler af eget valg. Det bliver bestemt aldrig kedeligt at handle gaver til både store som små hos Dahls Gravering.
Vi har nemlig sørget for et spændende sortiment af både søde, smukke, hyggelige og eksklusive gaver. Find din egen favorit og top med en lækker indpakning, så det ser lidt lækkert ud på gavebordet. En gave, der huskes langt ud i fremtiden - det er nemlig altid ekstra specielt at få en personlig gave.

Gratis gravering på alt

Vi tilbyder gravering på alle produkter, som du finder i sortiment hos Dahls Gravering. Dette er en del af den gode service, som vi altid tilbyder vores kunder. Sortimentet er stort med et væld af populære mærker som Nordahl Andersen, Georg Jensen, Architectmade, Korridor Design, Spring Copenhagen, Kay Bojesen m.fl. Vælg imellem lækkerier som:

 1. Uroer
 2. Babybestik
 3. Fotorammer
 4. Træfigurer
 5. Æske til første tand
 6. Æske til første hårtot
 7. Smykkeskrin m. musik

Der er dømt ren forkælelse til både baby og mor, når du vælger smukke designs fra populære mærker her hos Dahls Gravering. Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dig, der gerne vil give en gave, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi har presset priserne i bund og frister tilmed med hurtig levering.

Altid hurtig levering

Da vi selv varetager alle graveringer her hos Dahls Gravering, så er det også med til at give dig en langt hurtigere ekspeditionstid. Vi kan derfor tilbyde levering indenfor 2-3 dage. Det er ingen sag at finde en flot, eksklusiv, praktisk eller dekorativ gave til babyshower, når du handler hos os.  Hvert år hjælper vi med at sætte et personlig præg på store mængder gaver til specielle lejligheder. Vi vil også gerne hjælpe dig med at skabe en helt unik gave - en mindeværdig gave ikke mindst.