Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Filter by

Pris
129 kr 1650 kr
Mærker
more... less

Babyshower30 varer

Et babyshower er altid en glædelig festdag. Det er især en helt speciel dag for den kommende mor, der ofte bliver overrasket af veninder og familiemedlemmer. Man samles for at hygge om og forkæle hende. En babyshower gave kan derfor både være noget lækkert til den kommende mor eller noget som baby kan bruge, når han eller hun kommer til verden. Vi har samlet et stort udvalg af skønne gaver, som barnet kan få glæde af i mange år.

Viser 1 - 30 af 30

Hvad laver man til babyshower?

Først og fremmest så forsøger man på bedste vis at overraske den kommende mor. Hun skal helst ikke vide noget om dagen på forhånd. Dagen forløber så gerne med en masse sjove fejringer af den kommende mor. Det kan være med sjove lege, som at måle hendes mave, skrive beskeder på bleer, gætte barnets vægt, eller at den kommende mor skal gætte deltagernes medbragte babybilleder. Pynten og maden har ofte tema i enten blå eller lyserøde farver, alt efter om den kommende mor venter sig en dreng eller pige. Sidst men ikke mindst handler dagen også gaver. Gaver til babyshower kan være mange forskellige ting, men mange giver typisk en flot gave til barnet. 

Få inspiration til gaveideer til babyshower 

Gaven til et babyshower skal være noget som man kan huske. Derfor må det gerne være noget, barnet kan bruge i flere år. Her på siden finder du et væld af gode idéer. Vi har alt fra bestik, bordflag og smykkeskrin til sølvæsker til barnets hår og tænder - og så tilbyder vi ALTID gratis gravering, så du kan tilføje navn eller personlige ord.