Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
49 kr 995 kr
Mærker
more... less

Juleophæng40 varer

Hos Dahls Gravering gør vi det lidt hyggeligere at holde jul - du finder i hvert fald her et altid spændende udvalg af julepynt og ikke mindst ophæng til dit juletræ i mange spændende varianter. Nedenstående er blot et lille udpluk af de smukke, hyggelige og ikke mindst stilfulde dekorationer, som du kan få til dit juletræ fra populære mærker her i vores sortiment.

Viser 1 - 40 af 40

Juleophæng - Smukt, hyggeligt og stilfuldt

Vi har fundet creme de la creme frem til dig, der gerne vil gøre julen ekstra hyggelig og måske endda tilmed mere personlig. Vi giver dig nemlig ikke alene mulighed for at finde dine egne favoritter blandt populære mærker som Architectmade, Georg Jensen og Nordahl Andersen, men også mulighed for at få juleophæng med gravering. Indgraver et bestemt årstal, navnet på dit barn eller måske en bestemt julesalme. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder julens mange glæder, som du finder i mange fantastiske varianter i alt fra forgyldte hjerter til smukt udskårne træfigurer her hos Dahls Gravering.

Altid GRATIS gravering - også på julepynt

Når du handler ophæng, dekorationer eller andet stilfuldt bolig interiør her hos Dahls Gravering, så tilbyder vi mulighed for at få en gravering på dit produkt. Ikke nok med det, så tilbyder vi hurtig ekspedition - vi ejer nemlig selv professionelle graveringsmaskiner. Dette giver os mulighed for både automatisk og manuel gravering. Vi rådgiver naturligvis gerne omkring valg af skrift, størrelse samt placering, så du kan sikre dig det bedst mulige resultat.

  1. Mulighed for at få navn, dato m.m. på din pynt
  2. Hurtig ekspedition af din ordre
  3. Høj kvalitet fra kendt mærker

Vi har sørget for professionelle designs fra anerkendte mærker, så du altid kan vide dig sikker på høj kvalitet. Dertil kommer et graveringsarbejde med stor fokus på detaljen og det endelige produkt. Vi elsker det vi laver - det kan ses med det blotte øje på de produkter, som du bestiller herfra til dit hjem.

Sikker betaling hos Dahls Gravering

Hos Dahls gravering tilbyder vi ikke alene et væld af enestående og indbydende former for julepynt, figurer og bolig interiør - vi har også sørget for professionelt betalingssystem. Køb dit juleophæng online hos Dahls Gravering, så får du ikke alene lækkerier, der er smukke at se på, men også kvalitet, der holder mange år frem i tiden.