Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
halskaede-med-boerns-navne

Halskæde med børns navne

Hos Dahls Gravering specialiserer vi os i at skabe personlige smykker, og hvad er mere personligt end et smykke indgraveret med navnene på dem, vi elsker mest? Vores halskæder med børns navne er en vidunderlig måde at fejre familiebånd på og holde dine nærmeste tæt ved hjertet.

Et personligt smykke med familiebånd

Vores halskæder med indgravering er designet til at være både smukke og meningsfulde. Ved at vælge en halskæde med dine børns navne graveret, får du et tidløst smykke, der repræsenterer det unikke bånd mellem forældre og børn. Vi tilbyder et stort udvalg af halskæder i forskellige designs, udformninger og størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt til din stil. Du kan finde alle vores navnehalskæder ved at klikke på linket.

Gaveideer til mor og far

En halskæde med børns navne er den perfekte gaveide som personlig gave til mor og personlig gave til far. Hvad enten det er mors dag, fars dag, fødselsdag eller jul, vil en sådan gave helt sikkert bringe glæde. En halskæde med indgravering er ikke bare et smukt smykke, det er også et minde, en kærlighedserklæring, en påmindelse om det smukke i familien. Det kunne også være den perfekte gave til nybagte forældre som en barselsgave

Høj kvalitet, gratis gravering og hurtig levering

Hos Dahls Gravering er vores fokus på at tilbyde personlige gaver af høj kvalitet og uovertruffen service. Vi bruger kun de bedste materialer i vores halskæder for at sikre, at de ikke bare ser godt ud, men også holder længe. Og for at gøre det endnu bedre, tilbyder vi altid gratis gravering på alle vores produkter, så du kan skabe dit unikke, personlige smykke uden ekstra omkostninger.

Køb halskæde med børns navne hos Dahls Gravering

At bestille en halskæde med børns navne er enkelt. Du skal bare vælge din foretrukne halskæde fra vores udvalg, angive navnene på børnene, du vil have indgraveret, og lade os tage os af resten. Vi sørger for, at din halskæde er smukt indgraveret og klar til at blive båret med stolthed eller givet som en speciel gave.

Med en halskæde fra Dahls Gravering bærer du altid dine elskede tæt på hjertet. Udforsk vores udvalg i dag og find det perfekte smykke til dig selv eller som gave til en du holder af.

Se alle halskæder

Andre artikler til dig