Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
gave-til-nybagte-foraeldre

Gave til nybagte forældre (far og mor)

Nybagte forældre fortjener en gave. Mor og far får ikke kun et barn - de får et ansvar for et andet menneske. De skal passe på barnet, lære barnet alt det det har brug for at vide, og sørge for at barnet vokser op til at blive et selvstændigt menneske. Det er en enorm opgave - men det er også den allerstørste gave.

Men det er ikke altid let at finde den rette gave til de nybagte forældre. Derfor har vi her hos Dahls Gravering lavet en liste med de bedste gaveideer til forældrene, som vi håber kan give dig inspiration.

Personlig gave til nybagte forældre

Når du skal finde en personlig gave til nybagte forældre, er det vigtigt at huske på, at de lige har modtaget en af de største gaver nogensinde. Det er et fuldtidsjob at være forældre, og der følger en masse ansvar med. Det er vigtigt at anerkende det store arbejde, de står foran, og hvordan kan man gøre det bedre end med en personlig gave, der viser hvor meget de betyder for dig.

Hvor dåbsgaver typisk er stilet til barnet, kan en barselsgave til de nybagte forældre være noget med fokus på dem og ikke babyen. Måske kan det være en god gave være noget, der minder det nybagte forældrepar om også at huske hinanden - selvom en nyfødt fylder meget, skal der også være plads til romantik.

Verdens bedste personlige gave til nybagt mor fra far

Når din kone eller kæreste lige har født jeres fælles barn, fortjener hun i den grad forkælelse. Giv hende en gave, der viser, at du elsker hende og værdsætter hende. En god gave til mor kan være noget, der gør hverdagen nemmere. Det kan også være en gave, der viser, at du stadig synes, hun er sexy. En anden god gaveide til nybagt mor er vaskeægte forkælelse af hende.

Men verdens bedste gave fra dig som far er en personlig gave; når du skal vælge gave til nybagt mor smykke et solidt valg. Vælg for eksempel et sødt mor og barn smykke, et elegant armbånd eller et populært Love Tag. Du kan gøre gaven ekstra personlig ved at få indgraveret barnets fødselsdato, navn eller forbogstav; sandsynligvis kender du hende godt og ved, hvordan du bedst viser hende, at I - du og babyen (og eventuelt andre børn) - elsker hende. Hos Dahls Gravering finder du et stort udvalg af smykker til mor.

Den bedste gave til nybagt far fra mor

Selvom far "kun" har været med på sidelinjen under selve graviditeten og fødslen, fortjener han også at blive påskønnet. Han har ventet spændt og måske nogle gange følt sig magtesløs, men nu får han endelig lov til at holde sit barn og for alvor træde ind i rollen som far. Som mor til hans barn føler du måske, at du lige har givet ham en enorm gave (det har du også!), men med en gave til nybagt far kan du vise, at du elsker ham og er glad for at have netop ham som far til dit barn.

Den bedste gave til nybagt far er en, der minder ham om, at du elsker og værdsætter ham, og har tillid til hans evner som far. Det kan være svært at finde den rigtige gave til nybagt far, men en personlig gave vil altid være et hit. Det kan for eksempel være et læderarmbånd med indgravering, hvor der står "Far", barnets navn eller fødselsdato.

Personlige, betydningsfulde gaver til den nybagte mor og far betyder rigtig meget

En personlig gave er altid en rørende måde at vise, at du sætter pris på nogen, og når det kommer til nybagte forældre er en personlig gave ekstra betydningsfuld. Den viser, at du forstår, hvor stor en opgave forældrene står foran, og at du anerkender alt det, de gør for deres nyfødte barn. Der er mange gode gaveideer til nybagte forældre, men en personlig gave er altid den bedste.

Hvis du vil gøre din gave til den nybagte mor og far ekstra personlig og helt unik, kan du vælge at tilføje en personlig indgravering på gaven. Det kan være barnets fødselsdato eller navn, en lykønskning, et citat eller måske forældrenes nye titler som "Mor" og "Far", du får graveret i gaven til dem.

Hvad giver man den nybagte mor, der har alt?

Det er en stor og ærefuld opgave at være forælder, og det kan være svært at finde den rette gave, som kan anerkende alt det arbejde, moderen udfører. Vi hos Dahls Gravering synes, at en god gave til nybagt mor er en, der minder hende om hvor værdsat og elsket hun er. En personlig gave vil altid være et hit, og vi anbefaler derfor at finde en gave, der kan indgraveres med barnets navn, fødselsdato, -tidspunkt, -vægt eller lignende.

Du kan også vælge at få indgraveret et godt råd eller citat, der kan give et smil på læben og lidt ekstra energi til at varetage den nye opgave som mor. Det kan for eksempel være: "Livet kommer ikke med en brugsanvisning - det kommer med en MOR" eller "MOR er et andet ord for kærlighed".

Hvor meget skal en gave til nybagte forældre koste?

Når du skal give gave til nybagte forældre, er du helt selv herre over prisen. Der er hverken noget minimum eller maksimum. Man skal også huske på, at alle gaver har stor symbolsk værdi - især personlige gaver købt hos os, da vi tilbyder gratis gravering på alle vores gaveartikler, og dette sker stadig med hurtig levering.

Inspiration til gave til nybagt mor

Der er mange muligheder for at finde en god gave til den nybagte mor. Nogle af de mest populære gaveideer til hende er:

Inspiration til gave til nybagt far

Vi har mange gaveideer til ham, der er nybagt far. Det kan for eksempel være noget, han altid kan have med sig. Her er nogle af de mest populære gaver til den nybagte far:

Vi håber, at vores liste har givet dig inspiration til at finde lige præcis den rette gave til de nybagte forældre i dit liv - og husk: det behøver ikke at være dyrt for at være en god gave. Det er tanken, der tæller!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige gave, så er du altid velkommen til at kontakte os - vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til de nybagte forældre!

Categories: Inspiration

Andre artikler til dig