Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
149 kr 1399 kr
Mærker
more... less

Gave til mor25 varer

Hos Dahls Gravering er det ingen sag at finde lækre og tilmed helt specielle julegaver. Køb julegaver til mor med dit helt eget præg i form af en sjov, kærlig, hyggelig eller måske stilfuld gravering, der gør din gave helt personlig og emmer af ren forkælelse. Her finder du ikke alene et spændende udvalg af flotte, funktionelle og dekorative gaver, men også høj kvalitet og lækkert design.

Viser 1 - 25 af 25

Populære mærker - Høj kvalitet

Vi har gaver, der let kan gå lige i hjertet med din udvalgte tekst, upload af et billede eller måske et smukt citat. Gør gaven helt speciel og mindeværdig med lasergravering - dette får du naturligvis helt gratis, når du handler hos Dahls Gravering.

Find din egen favorit blandt populære mærker. Få påført smuk gravering. Top den med en lækker indpakning og du har her den perfekte gave til enhver lejlighed, højtid og ikke mindst juleaften.
Vi har så mange gode julegaver til mor i vores spændende sortiment, at det kan være næsten svært at vælge, men bare rolig - vi har presset priserne i bund på mærker som Georg Jensen, Nordahl Andersen, Spring Copenhagen og Aida Design, så du kan bare shoppe løs.

Udvalget af populære mærker er stort med et væld af designs - ens for dem alle er den høje kvalitet. Afhængig af årstidens trends og sortiment kan du som oftest vælge imellem spændende designs indenfor:

  1. Vaser
  2. Træfigurer
  3. Glaskander
  4. Karafler
  5. Ophæng
  6. Dekorationer
  7. Nøgleringe
  8. Salt & Peber sæt

Der er kælet for hver en detalje hos disse lækre designs - du topper med en personlig lasergravering, og vupti, så har du skabt en helt personlig gave. Smukke citater, symboler som hjerter eller en personlig hilsen er populære valg, når det gælder graveringer. Vi rådgiver gerne omkring valg af tekst, skrift og størrelse på din gravering.

Altid hurtig levering

Ekspeditionstiden er hurtig, når du handler hos Dahls Gravering. Vi varetager nemlig selv alle graveringer med største omhu. Dette er med til at sikre dig det perfekte resultat samt hurtig levering. Kun 2-3 dages leveringstid. Glæd dig også over sikker betaling, når du handler hos Dahls Gravering. Vi sætter en stor ære i god kundeservice, så du kan handle trygt. Vi hjælper dig med at gøre din julegave til mor til noget helt specielt med en personlig tekst i smuk skrift.