Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
Smykke-til-mormor-og-farmor

Smykke til mormor og farmor

Leder du efter den perfekte gave til din elskede mormor eller farmor? Et smykke kan være den ideelle gave, som vil få dem til at føle sig specielle og værdsatte. Men hvad med at gøre den gave endnu mere unik og betydningsfuld? Hos Dahls Gravering tilbyder vi en bred vifte af personlige smykker, herunder armbånd, halskæder og vedhæng, som kan gøres unikke med en speciel gravering. Og det bedste? Gravering er altid gratis hos Dahls Gravering.

Smykke til mormor: En hyldest til hende

Hvis du leder efter det perfekte smykke til mormor, kan et personligt armbånd eller halskæde være det perfekte valg. Du kan eksempelvis vælge et smukt og klassisk mormor armbånd, som kan graveres med et specielt budskab eller navnene på børnebørnene. En sådan gave er både personlig og unik og vil helt sikkert vække glæde hos mormor.

Vi har også et fantastisk udvalg af mormor halskæder og mormor vedhæng, som kan gøres helt unikke med en gravering. Et hjerte vedhæng med gravering er en særlig rørende gaveidé, som mormor vil værdsætte og bære tæt på hjertet. Tjek vores samling af hjerte vedhæng for inspiration.

Mormor armbånd: En gave der taler fra hjertet

En af de mest populære valg når det kommer til personlige gaver er et mormor armbånd. Ikke alene er det en tidløs accessory, der kan bæres med næsten enhver stil, men når det er personliggjort med en meningsfuld gravering, bliver det en evig påmindelse om kærlighed og familiebånd. Vores armbånd til kvinder kollektion er fyldt med forskellige stilarter, der passer til hver eneste mormors smag. Hvad enten det er et klassisk sølvarmbånd eller et moderne læderarmbånd, er du sikker på at finde det perfekte mormor armbånd hos Dahls Gravering.

Mormor halskæde: Et symbol på kærlighed og værdsættelse

En anden smuk gaveidé er en mormor halskæde. Ved at tilføje en unik gravering eller et specielt vedhæng, kan du skabe en gave, der er lige så speciel som mormor selv. En halskæde med vedhæng, eksempelvis et hjerte vedhæng eller et bogstav vedhæng, vil skabe en smuk og personlig gave. Du kan vælge at få graveret navnene på børnebørnene, en speciel dato eller et meningsfuldt citat - mulighederne er uendelige, når det kommer til at skabe den perfekte mormor halskæde.

Giv et personligt smykke til farmor

At finde det perfekte smykke til farmor kan være en udfordring, men hos Dahls Gravering gør vi det nemt. Et personligt farmor smykke vil være en meningsfuld og rørende gave, som hun vil værdsætte og bære med stolthed. Uanset om det er et armbånd eller en halskæde, har vi det perfekte smykke til farmor.

Et farmor armbånd kan være en smuk og personlig gave. Ved at tilføje en gravering af et særligt budskab eller måske navnene på børnebørnene, vil du skabe en gave, der er både smuk og meningsfuld. Se vores fantastiske udvalg af armbånd til kvinder for at finde det perfekte farmor armbånd.

Er du på udkig efter en farmor halskæde? Vi har mange smukke designs at vælge imellem. Overvej et vedhæng med bogstav for at gøre halskæden endnu mere speciel. Et navnesmykke med det første bogstav i farmors navn eller navnene på hendes børnebørn vil være en gave, der er både stilfuld og personlig. 

Farmor armbånd: En hyldest til en uerstattelig kvinde

Farmor er en uvurderlig del af vores liv, og hvad er en bedre måde at vise din kærlighed og påskønnelse end med et personligt farmor armbånd? Vores udvalg af armbånd til kvinder indeholder mange forskellige designs, der kan tilpasses til din farmors unikke personlighed og stil. Et smukt graveret armbånd er ikke bare en vidunderlig gave, det er en påmindelse om de stærke bånd i din familie, som farmor vil bære med glæde og stolthed.

Farmor halskæde: En tidløs gave fuld af betydning

Ligesom med et armbånd, er en farmor halskæde en rørende og varig gave. Ved at tilføje en unik gravering eller et specielt vedhæng, kan du skabe en gave, der er fyldt med kærlighed og betydning. Vores halskæder med vedhæng er en populær mulighed, hvor du kan tilføje et hjerte vedhæng eller et bogstav vedhæng for at gøre din gave endnu mere personlig. Uanset hvad du vælger at gravere, vil en farmor halskæde fra Dahls Gravering være en gave, der varer ved og bliver værdsat for evigt.

Hos Dahls Gravering finder du det perfekte smykke til både mormor og farmor. Med muligheden for at tilføje en personlig gravering vil din personlige gave være både unik og meningsfuld. Tjek vores store udvalg af smykker til kvinder for at finde det perfekte smykke til mormor eller farmor. Gør dit næste smykkekøb til noget helt specielt med en personlig gravering fra Dahls Gravering.

Andre artikler til dig