Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
250 kr 500 kr
Mærker
more... less

Navnesmykke53 varer

Navnesmykker er oplagte gaver til dåbsbarnet, konfirmanden, studenten eller bare som en fødselsdagsgave til din veninde. Det er nemlig en personlig og sød gave, som han eller hun kan bære og mindes resten af livet. 

Viser 1 - 53 af 53

Personligt navnesmykke til gave

Dahls Gravering fører er bredt udvalg af navnesmykke med gratis gravering. Det er smykker, der kan graveres med navn eller forbogstav. Ligesom du også finder smykker udformet som bogstaver. Opdag alt fra halskæder og vedhæng til armbånd. Har du længe ledt efter den helt perfekte gave? Hvorfor ikke vælge at give gravering af navnesmykke? Det er en oplagt mulighed for at give en unik og helt personlig gave.

Gratis gravering af gaven

Her i webshoppen finder du mange flotte smykker til formålet - i sølv eller forgyldt og i alverdens flotte designs. Opdag halskæder med vedhæng som en lille stav, en plade, amulet, bogstav eller som venindesæt med to halskæder. Uanset hvilket smykke du vælger, giver vi dig altid gravering gratis med i købet. Hos os skal det ikke koste ekstra at lave en personlig gave til din veninde, mor, kæreste, søster eller far.

Populært udvalg af navnesmykker

Det er blevet populært at gå med et navnesmykke. Det kunne være et smykke udformet som forbogstavet i ens navn. Ligesom det også kunne være et flot smykke, hvor ens navn er graveret på. Begge dele er oplagte, hvis du gerne vil forkæle dig selv eller give en utrolig fin og personlig gave. Giv den til studenten, konfirmanden, dåbsbarnet eller fødselaren. Han eller hun bliver uden tvivl glad for den gennemtænkte og helt unikke gave.

Skal den være endnu mere personlig? Du kan også vælge at få graveret et kælenavn frem for personens rigtige navn. Det er helt op til dig. Du vælger selv tekst og skrifttype, når du får graveret smykker med navn hos Dahls Gravering.

Altid hurtig levering og mange fordele

Du behøver ikke gå i en smykkebutik for at få graveret dit smykke. Hos Dahls Gravering finder du både fine smykker, ligesom du også kan få dem graveret med navn eller anden tekst. Bestil navnesmykket med gravering i dag, og forkæl en du holder af med en unik og personlig gave! Vi glæder os til at hjælpe dig med at få gaven i hus.