Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
armbaand-med-boerns-navne

Armbånd med børns navne

Hos Dahls Gravering har vi en lang og stolt tradition for at skabe unikke, personlige smykker, der sætter en særlig betydning i hverdagens skønhed. En af vores mest eftertragtede kreationer er vores udvalg af armbånd med børns navne. Disse skræddersyede armbånd med indgravering er ikke kun stilfulde og elegante, men de er også en fantastisk måde at holde dine kære tæt på, uanset hvor du befinder dig.

Skab et armbånd der fortæller din personlige historie

Når du vælger et armbånd graveret med dine børns navne, skaber du meget mere end bare et smykke - du skaber et udtryk for den kærlighed, du føler for dine børn. Det er en måde at bære en del af din familiehistorie på din arm, en del, der repræsenterer det dyrebare og uforanderlige bånd mellem en forælder og et barn. Vores udvalg af armbånd er alsidige og kommer i en bred vifte af designs, størrelser og materialer, hvilket giver dig mulighed for at finde en model, der afspejler din personlige stil og smag. Uanset om du foretrækker et mere minimalistisk, moderne look eller et mere traditionelt, klassisk design, kan du finde noget, der passer til dig i vores sortiment.

Den perfekte gave til forældre

Et armbånd med børns navne er en dybt personlig og tankevækkende gave, der vil bringe glæde til enhver mor eller far. Det er altså den perfekte gave til nybagte forældre. Det er en unik gaveide, der passer til enhver lejlighed - mors dag, fars dag, fødselsdage, jul, jubilæer eller som en særlig barselsgave til nybagte forældre. Dette er ikke en gave, der simpelthen vil blive glemt eller gemt væk - det er en gave, der vil blive båret med stolthed og kærlighed, en påmindelse om de mennesker, der betyder mest.

Bær din kærlighed på armen

Et armbånd med dine børns navne er meget mere end bare et smykke. Det er en del af din historie, et synligt symbol på de mennesker, der fylder dit hjerte. Bær dit hjertes mest dyrebare skatte lige ved håndleddet med et personligt armbånd fra Dahls Gravering. Med dette smykke vil du altid have en påmindelse om dine elskede, uanset hvor livets rejse fører dig.

Opdag Dahls Graverings udvalg i dag

Vi tager vores dedikation til kvalitet og service meget alvorligt hos Dahls Gravering. Hver indgravering er udført med den største omhu og præcision. Som en ekstra fordel tilbyder vi gratis gravering på alle vores gaveideer, så du kan skabe et virkelig unikt, personligt smykke uden ekstra omkostninger.

At bestille et armbånd med børns navne fra Dahls Gravering er en nem og ligetil proces. Alt du skal gøre er at vælge dit foretrukne armbånd, angive navnene på dine børn, og så tager vi os af resten. Vi sikrer, at dit armbånd er smukt indgraveret, klartil at blive båret med stolthed eller givet som en hjertevarmende gave.

Vi inviterer dig til at udforske vores udvalg af armbånd med børns navne i dag. Med en bred vifte af stilarter og designs kan du finde det perfekte smykke til at tilføje et strejf af personlig charme til din daglige stil. Eller måske er du på udkig efter den perfekte gave til en speciel person i dit liv - en gave, der fortæller dem, hvor meget du elsker dem og værdsætter dem. Uanset hvad din anledning måtte være, er vi her for at hjælpe dig med at skabe noget virkelig specielt. 

Se alle armbånd

Andre artikler til dig