Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Vores favoritter

Mest populære

Smukke gaver med gravering - Altid gratis gravering

Detaljer og præcision kræver lasergravering

Den perfekte gave til enhver lejlighed, er en tidløs gave i form af et smykke, en figur eller noget helt andet med en personlig indgravering. Et evigt minde om en stor dag. Skal du have lavet en personlig hilsen til et nært familiemedlem, eller måske en firmagave, så er det muligt at få lasergraveret et glas, en træpokal, en vandkaraffel, et gulvflag af stål eller noget helt andet med en personlig hilsen.

Vi udfører gravering af alt. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan graveres i. Alle vores priser er inkl. gratis gravering – dog ikke hvis det drejer sig om logo, speciel indgravering eller varer der ønskes lavet efter eget design. Kontakt os venligst angående pris på denne slags opgaver.

Lasergravering er en højteknologisk metode, der med lys skærer ned i materialet. Derfor er ingen overflader for store og ingen detaljer for små til, at vi kan klare opgaven. Vi har i dag 5 computerstyrede graveringsmaskiner, som gør, at vi kan tage mange specialopgaver ind. Vi graverer aldrig specialopgaver, før vi har drøftet opgaven med dig. Vi bryster os af, at vi kan klare enhver graveringsopgave.

Din foretrukne gravør

Ingen opgave er for stor eller for lille – og har du noget, der kræver mere gelinde håndtering, som ikke må spændes for hårdt eller måske er lidt blødt i materialet, så kan vi sagtens klare det med vores manuelle graveringsmaskine. Vi rådgiver og vejleder dig altid gerne, så du kan få din gravering lige som du ønsker. Vi tilbyder også gravering i træ, som kunne være et skærebræt, en træfigur eller noget helt tredje.

Dahls Gravering er din garanti  for hurtig levering, uovertruffen service og høj kvalitet, der holder i mange år. Vi har 2-3 dages levering på alle graverede varer.  Vi svarer altid hurtigt, så kontakt os hellere i dag end i morgen, så vi kan komme i gang med at få lavet lige præcis den gave med den personlig gravering, som du drømmer om. Du finder alle vores kategorier og produkter i menubaren i toppen. Har vi ikke varen, du søger, så kontakt os gerne, så vi kan finde et andet alternativ.

Du er også meget velkommen til at besøge os på vores fysiske destination på Kalvøvej 3 i Rødekro. Her kan du også afhente din vare. Er du interesseret i at høre om nye tiltag og nye varer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her